Dacă prețurile sunt reale și măcar un macuser confirmă că și-a luat un Mac la prețurile de pe site, eu zic că e o veste tare buna pentru macuseri. Practic ar fi prima competiție reala și 100% legală a importatorului cu care eram obisnuiți: Apcom.
Eu incep sa ma oftic. Pretul la Macbook pro-ul meu e mai mic decat cel pe care l-am platit aici in UK. Asta rastoarna toate afirmatiile anterioare ale distribuitorilor Apple ca nu se poate pret mai mic in Romania, ca Apple blabla si piata Est-Europeana blabla… Romania are acum cele mai mici preturi la mere din Europa. Parca e prea frumos sa fie adevarat…
pentru 10% mai mult decat in US (practic 1% daca iei in calcul si sale tax-ul care in NY e 9%) devin irelevante si discutiile despre cum sa-mi aduc un portabil din US.
Din nou zic, parca e prea frumos sa fie adevarat. Vreau sa vad si eu o poza cu un macuser fericit cu un Mac in brate, cumparat de la QuickMobile ...
Care sunt conditiile de plata ?
Eu de exemplu locuiesc in Bucuresti si as dori (sa zicem) un MB de 40mil. Cum platesc, cand, si cum imi ajunge ? Exista si taxa de transport pana la Bucuresti ? Cu ce firma se asigura transportul ?
Oricum, daca e asa cum spuneti, ar fi frumos. Mai ales ca ati adoptat si o pozitie oficiala.
Foarte, foarte interesant. Cred ca la preturile care le practica QuickMobile o sa aiba un succes enorm pe piata din Romania, toata lumea plangandu-se de preturile piperate la mac-uri.
Un pret mic nu este foarte greu sa-l gasesti o data ... poate au “facut rost” de vre-o lichidare de stoc din afara, sau dintr-un furt de marfa. Daca intr-adevar pot mentine o continuitate atunci va fi intr-adevar super.
Eu nu cred un bulshit-ul ... avem preturi mici ca suntem importatori directi ) si vindem clientilor la pret de distribuitor ... astea nici preturi de distribuitor nu sunt in romania ... mai mult eu sunt sigur ca nici macar apcom nu cumpara produsele la preturile astea din Anglia (din cate stiu acolo e sediul lui Apple pentru Europa) sau de unde le-o cumpara.
Sa asteptam primii macuseri fericiti ... si nu numai, chiar daca ma repet este usor sa aduci la un moment dat nishte produse ieftine ... asteptam sa vedem daca se poate mentine continuitate.
De verificat si seria ... pentru orice eventualitate ... poate cand ajungi cu el la service ... ramane acolo )
Ei, cam greu de crezut ca un site care pare serios, cum este quickmobile, vinde produse, mai ales apple, dintr-o furaciune. Deci, din punctul asta de vedere, afirmatia ta cu verificatul seriei e amuzanta.
In schimb, ma gandesc ca poate ai dreptate cu mentinerea continuitatii. Asta pare cel mai important.
Hai, baieti, care comanda o laptoapa de la ei sa ne spuna si noua ce si cum?
Eu m-as fi bagat la un magic mouse, daca ar fi avut.
Poate nu m-am facut bine inteles ... nu ii condamn pe ei de chestia asta ... poate ca au cumparat produsele de la un dealer de afara care le-a primit si el din unele surse mai dubioase ... nu poti stii niciodata.
Iti spun din proprie experienta ca o firma (la fel de respectabila) a adus la un moment dat un import de carkituri care dupa serie au fost depistate ca fiind furate dintr-un depozit din Franta.
Nu poti stii niciodata.
Un pret atat de mic iti ridica semne de intrebare cu privire la provenienta, nu?
ex. MB Air 1.86GHz pret US - 1499USD = ± 4500RON + taxe vanzare (±10%) = ±5.000RON pret de achizitie end user in state.
QuickMobile are acest produs la 4698RON care include si 19% TVA sau 3947Ron+TVA ... inseamna un pret de end user mai mic cu 10% decat pretul din state.
Deci nu ti se pare nicidecum ciudata provenienta cu un astfel de pret? Mie unul da.
Ne-am mirat noi și de Miglia-urile lui Nero67 - și cine a fost cârcotaș și nu s-a grăbit nu a mai apucat TV-Tunerele care știau și DVB-T. Doamne-ajută să fie OK cu Quickmobile.
Se poate face un quick search (simplu pe Google) si se afla mai multe despere firma respectiva.
Firma este:
Electro Mobile SRL (quickmobile.ro)
Str. FIRIZA-BLIDARI 27 BAIA MARE
inregistrata din 2005
are 32 angajati (in 2008);
reprezentanta in Cluj - Iulius Mall
...
Pare o firma serioasa ... sau?!