Nu cumva sunt soldati americani care aduc macuri din SUA si le vand aici? Adica…e la Constanta, nu?
Aș fi zis că macuserii sânt puțin mai înțelepți și citesc posturile anterioare înainte de a posta ... aiurea, sau devine și macuser un offtopic general.
Ar fi mare păcat.
Suntem placut impresionati de discutiile generate cu privire la firma noastra si avand in vedere ca, din pacate, in Romania comertul online sta inca sub semnul intrebarii, mi se pare normal sa fie atatea semne de intrebare.
Intre timp am acceptat propunerea administraturului acestui forum de a face un schimb de bannere, sper sa fie cu succes pt toti cei care iubesc mac-urile.
As vrea sa fac referire la articolele de pe internet pe care le-ati amintit, este foarte normal sa existe comentarii atat pro cat si contra la adresa unei firme. Niciodata nu vom gasi pe net comentarii numai pro cu referire la o anumita firma sau nu anumit produs si asta pt ca stim cu totii, concurenta practica si va practica intotdeauna “aruncatul cu noroi”
in media, dar asta nu ne descurajeaza, dimpotriva. In plus de ce sa nu spunem lucrurilor pe nume, oricat ne-am stradui, niciodata nu vom reusi sa multumim toti clientii mai ales cand numarul acestora depaseste 10.000, si este destul sa gresesti odata pt ca imaginea si popularitatea sa scada, dar va asigur ca interesul nostru este sa multumim fiecare client, nicidecum sa inselam sau sa mintim pe cineva. Ba mai mult, consideram ca daca transformam un client nemultumit intr-unul multumit, succesul este garantat!
As vrea sa ofer cat mai multa credibilitate, de aceea va propun 2 variante: fie comandati un mac din site-ul nostru si daca nu sunteti multumit puteti sa il returnati in 10 zile cu conditia sa respectati regulamentul returului de produse, regulament pe care il gasiti in site (sa fiti pers fizica, sa returnati produsul cu toate componentele pe care le-ati primit, sa nu aiba urme de uzura sau deteriorare etc). Sau mai este varianta unei intalniri “live” . Nu gasiti un macuser la Baia Mare? Va invit pe oricare dintre voi la depozitul nostru, cu conditia sa ma anuntati inainte pentru ca eu sa ma asigur ca avem cel putin un mac pe stoc astfel incat sa nu veniti degeaba.
Pentru cei care sunt interesati si de alte produse apple, da, avem intentia de a largi gama de produse ofertate. In curand vom lansa un nou site care va cuprinde mai multe produse.
Mult succes tuturo si daca pot sa ma ajut, va stau la dispozitie.
Din punctul meu de vedere nu conteaza daca sunt sau nu aduse pe canal oficial, ce adaos are apcom , quickmobile ,etc si numele celui care asigura garantia.
In cazul unor evenimente neplacute ma intereseaza cum este asigurata garantia, piesa sa fie inlocuita promt . Va spun de acum un mare secret…... nimic nu se mai repara totul se inlocuieste . macbook-urile au ca orice laptop 1 CPU , 1GPU ( aka placa video ) , Placa de baza, memorie ram , hdd, display , placa wlan cu chip de bluetooh , etc
Din punctul meu de vedere nu conteaza daca sunt sau nu aduse pe canal oficial, ce adaos are apcom , quickmobile ,etc si numele celui care asigura garantia.
In cazul unor evenimente neplacute ma intereseaza cum este asigurata garantia, piesa sa fie inlocuita promt . Va spun de acum un mare secret…... nimic nu se mai repara totul se inlocuieste . macbook-urile au ca orice laptop 1 CPU , 1GPU ( aka placa video ) , Placa de baza, memorie ram , hdd, display , placa wlan cu chip de bluetooh , etc
multumesc ... eu traiam cu impresia ca cei de la noumax pun pistolul de lipit si schimba cipurile de pe placa de baza unul cate unul pana gasesc defectul ... si daca nu il gasesc trec dupa aia la memorii s.a.m.d ...acum fara gluma (si sorry de sarcasm) dar tind sa cred ca macuserii cunosc demult astfel de “secrete”
si pentru domna raluca (quick mobile) eu m-as baga la un iMac de 27 inch. imi puteti face o oferta de pret si un termen de livrare? Puteti aduce si variante “nonstandard” ... adica as vrea un 27 cu 2,8Ghz si 8gb ram (2x4gb)
Mai mult pe site-ul dumneavoastra am vazut ... ipod/itunes ... puteti aduce si carduri itunes?
imi puteti da mai multe date despre garantie? in mod normal are garantie apple, deci nu ar fi nici o problema sa-l repar la noumax (daca doamne ferste are o problema) ... imi puteti da in scris ca in cazul in care ajung cu produsul intr-un service autorizat apple, nu raman fara el?
mc_dani nu generaliza. sunt sigur ca unii useri cunosc . poti spune acelasi lucru de toti? dar de toti cititorii?
ce vroiam eu sa spun este ca atat timp cat se inlocuieste piesa nu conteaza cine o face. ca e noumax, sau alcineva. Uite mai demult am gasit asta http://www.salix.ro si undeva la ei pe site scrie ” Printre certificarile noastre se numara Apple Certified Support Professional, Apple Certified Macintosh Technician “, ca ei sunt sigur ca mai sunt si altii . Quickmobile sigur nu aduce Mac-urile pe canal oficial dar atat timp cat iti da garantie si le repara daca se strica totul e ok.
Dupa cum stiti probabil, garantia data de producatorul mac este de 1 an, dar in Europa este obligatoriu sa se ofere garantie pe produsele din aceasta categorie 2 ani. QuickMobile are service propriu - QuickService - si nici nu se pune problema sa nu oferim garantie. Absolut, oferim garantia de 2 ani, in plus avem un serviciu deocamdata gratuit si acordat pt Telefoane si Aparate Foto, dar il vom acorda si pt mac-uri. Este vorba de Garantia pe Viata care reprezinta o garantie conventionala optionala si care intra in vigoare imediat dupa expirarea termenului de 2 ani al garantiei obligatorii.
Pentru mc_dani: va rog sa imi trimiteti un e-mail cu toate datele de care aveti nevoie si voi transmite solicitarea dumneavoastra mai departe departamentului vanzari urmand ca acestia sa va dea un raspuns.
Multumesc
Ei, asta deja suna ciudat.
Dr, presupunand ca voi cumpara un mac de la QuickMobile, sunt obligat sa il duc la QuickService la service, sau pot sa il duc si la iStyle ori Noumax, in care am mai multa incredere?
Mie mi se pare ca am dat de mina de aur daca totul e in regula Si chiar pare a fi, de ce nu?
Si preturile la iPoduri sunt mai mici decat la istyle/noumax
Oh, de s-ar termina cu toate grijile noastre de a ne comanda macuri din State si de am putea avea in cateva zile un Mac acasa aproape la pret de SUA
Salutare tuturor. Nu inteleg de ce vi se pare asa de curios faptul ca se poate si la noi in tara sa cumperi un produs la pretul din State. Pesemne ca voua va plac preturile mari practicate de Noumax si IStyle. Pai voi credeti ca ei merg in State in Apple Shop si cumpara asa mac-uri la care le adauga TVA si adaus comercial si le revand aici, deci pretul mai mare la noi decat in State ar fi astfel justificat.
GRESIT. Pai ei le cumpara probabil la 50% din pretul dintr-un Apple Shop. Eu lucrez in vanzari si pot sa imi dau seama cum se fac banii din treburile astea. Cei de la Noumax si IStyle au niste adaosuri frumusele oameni buni. Patronii lor se imbogatesc si poate ca fac mai multi bani ca Steve Jobs saracul care este o minte sclipitoare.
Asa ca, tot ce am de spus este sa nu va mai imaginati ca preturile de la cele 2 magazine mai sus numite sunt ok pentru Romania. Nu sunt ok deloc si cu toate ca am avut bani, mai bine mi-am luat mac de dincolo numai ca sa nu le rotunjesc veniturile celor de la Noumax si Istyle care practica niste preturi nesimtite. Si uite cand vine un alt competitor cu preturi decente, toata lumea se panicheaza, ca nu sunt de incredere, ca nu e ceva in regula, etc. Oamenilor, aste sunt preturile care ar trebui in Romania, nu cele de la asa-de-bine-vazutii Noumax si IStyle… Oricum, traiasca naivitatea