6 din 13
6
Ce parere aveti despre quickmobile? Preturile la macbook cam dubioase?
  [ Ignoră ]   [ # 76 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 13.01.10

Salutare tuturor.
Am facut o supozitie fata de pretul cu care le achizitioneaza produsele de la Apple, resellerii. Ma rog, poate am exagerat putin dar oricum e ceva in jurul a 40% , bineinteles ca depinde de cantitate, modalitate de plata (termene) etc. In Italia se vand acuma in magazine cu 700 euro Macbook (modele dinaintea lui unibody). La noi nu o sa vezi asa ceva. Asta e situatia la noi in tara.Toata lumea vrea sa faca bani repede…De-asta am ajuns unde am ajuns. Normal ca nu am cum sa demonstrez cu ce discount primeste noumax sau istyle produsele de la Apple dar sa nu va ganditi ca saracii castiga 5-10% la un laptop.

Semnătură 

Macboo Pro Unibody 5.1
IPhone 3GS 16GB Black
PowerMac G4

[ Ignoră ]   [ # 77 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.11.08
catalist - 08 Februarie 2010 06:00 PM

Salutare tuturor.
Am facut o supozitie fata de pretul cu care le achizitioneaza produsele de la Apple, resellerii. Ma rog, poate am exagerat putin dar oricum e ceva in jurul a 40% , bineinteles ca depinde de cantitate, modalitate de plata (termene) etc. In Italia se vand acuma in magazine cu 700 euro Macbook (modele dinaintea lui unibody). La noi nu o sa vezi asa ceva. Asta e situatia la noi in tara.Toata lumea vrea sa faca bani repede…De-asta am ajuns unde am ajuns. Normal ca nu am cum sa demonstrez cu ce discount primeste noumax sau istyle produsele de la Apple dar sa nu va ganditi ca saracii castiga 5-10% la un laptop.

Parerea mea este ca gresesti, dar binenteles ai dreptul la propria parere.

Nu poti comapra preturi la produse in lichidare de stoc ... acolo de multe ori se vand si in pierdere. Iar pretul este binenteles in functie de stoc si de cat de repede vor sa scape de el. Si apcom, noumax, istyle fac lichidari de stocuri si au preturi chiar foarte interesante, dar binenteles pe o cantitate limitata. Ceea ne deosebeste pe noi de cei de afara este (cred eu) nivelul “stocului tampon” care la o schimbare de model/serie se vinde in lichidare ...

In ceea ce priveste discounturile ... vei ramane surprins cu ce marje se lucreaza in industria de IT, sincer eu nu pot intelege cum supravietuiesc (dar dupa cum s-a vazut multi nu au reusit sa treaca de criza)

Intr-adevar Apple castiga mult ... dar bravo lor.

Semnătură 

MB Pro Unibody 15”   
MB Air        
iPhone 3GS (32GB)             
iPad 3G (64GB)

[ Ignoră ]   [ # 78 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 17.05.09

Sunt ok. Puteti cumpara cu incredere. Eu am comandat un nexus one de la ei si au trimis in 2 zile.

Semnătură 

“Imagination is more important than knowledge”—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 79 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08
sorinvbh - 06 Februarie 2010 11:41 AM

Haideti ca daca vreti ma pot intalni eu cu dansii sa va certific seriozitatea lor.Doar de marti ca acum nu sunt in tara!

Na?
Ai fost?
Ai vorbit? Sau a vorbit cineva cu ei?
Sunt ok?
Am un amic care vrea sa isi ia un laptop si vreau sa stiu daca merita sa il indrum spre quickmobile.

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 80 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Maramu'
Macuser din: 08.01.08

Nu, pt ca confirmase cineva ca a cumparat de la ei un Nexus One si a fost ok.Eu le stiu magazinele din Baia Mare,exista deci nu este firma fantoma.

[ Ignoră ]   [ # 81 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

OK.
mersi

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 82 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.02.10

OK, din ce-am citit pana acum pe acest forum si altele (softpedia) quickmobile e o solutie cel putin dubioasa. Am incercat sa vad daca au macar un MB pe stoc, orice model, dar n-am avut bafta. Daca ar avea ceva si as vrea sa cumpar, in mod cert m-as duce personal sa il ridic dupa ce il verific calumea ca e ok. Cat despre garantie la el, as avea dubii daca s-ar aplica sau nu dupa ce am citit. In fine, la diferenta de pret, m-as risca, macurile nu se strica asa usor.

Trecand peste asta, am dat zilele astea peste un site f interesant: http://www.nultec.net/ .. am ajuns pe el de pe amazon, si au tot asa preturi cu muuuuuuult mai mici decat e normal. Cica sunt in UK, cica au produsele pe stoc (ma uitam de un DSLR Canon si am vazut ca au si mere), cica fac livrare oriunde in lume si EU (aveau ceva oferta cu transport gratuit, daca nu inseamna inca vreo 50 de euro in plus la pret).... oricum iesi f ieftin, un exemplu:
Intel Core 2 Duo, 2.8 GHz, 4096 MB, 500 GB
1176€
http://www.nultec.net/items.php?id=311245439

Dupa ce am citit putin prin cateva locuri am gasit ca de fapt sunt un mare SCAM:
http://exposedscammers.wordpress.com/2010/02/24/nultec-nultechnic-webshop-review/

Tb sa ai mare grija cand incerci sa obtii niste dealuri din astea mega-avantajoase..

[ Modificat: 07 Martie 2010 04:28 PM de danm ]

[ Ignoră ]   [ # 83 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

si fratele meu ar vrea un macbook si a sunat la ei,au spus ca nu au pe stoc si ca dureaza 2 saptamani comanda.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 84 ]
RankRankRank
Member
Din: Alexandria
Macuser din: 18.02.08

Eu am incercat sa comnad de mai multe ori de pe quickmobile si niciodata nimic nu a fost in stoc, mi s-a spus ca dureaza cam 2 saptamani pana sa ajunga, poate si mai mult, au incercat sa imi recomande alte produse etc. O singura data am vrut sa plases comnda pt un aparat foto fiind hotarat sa astept oricat pt ca pretul era incredibil de mic, a trecut mai mult de o jumatate de an de cand am plasat comanda si inca n-am fost contactat. Oricum dupa ce am plasat comanda i-am spus operatoarei ca daca pretul cerut la ajungerea comenzii este cu mai mult de 5 RON mai amre decat cel care era pe site si cu care am plasat comanda nu voi cumpara produsul.

Inca astept sa vad care e faza cu acest site, as putea baga mana in foc ca e ceva necurat la mijloc

[ Ignoră ]   [ # 85 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 28.02.06

Acum, la lucruri concrete, ar fi interesant un raspuns al d-nei Raluca smile
Sunt sigur ca exista o explicatie pentru care nimic nu e pe stoc si nici nu ajunge in jumatate de an de la comanda.

Semnătură 

0% MacBook Pro 17” Unibody 2.66Ghz, 4GB RAM, SSD 256GB Corsair P256
60% Macbook Unibody 2.4GHz
60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB
0% iMac Aluminium 2.4 GHz, 4GB RAM, 150GB WD VelociRaptor
50% iPod Touch 1st gen, 8GB

[ Ignoră ]   [ # 86 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

A cumparat cineva un macbook de la ei?

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 87 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Boboc - vezi că tu ai 3% discount.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 88 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 08.03.10

Eu mi-am cumparat un iPod Touch 3rd Gen(varianta low end) de la ei si l-am luat cu 800 RON. Intre timp vad ca i-a mai scazut pretul putin. Ideea e ca l-am primit a doua zi. E sigilat, nou, are garantie, tot ce vrei. Deci va garantez ca sunt ok. Imi pare rau ca pur si simplu nu mi-a dat prin cap sa caut la ei macbook pro-ul… L-am cumparat de la Apcom cu 4500 cand puteam sa-l iau de la ei cu 4000… Oricum… water under the bridge(defapt povestea e veche de cateva ore, astept sa-mi vina maine MBPul smile) ).

[ Ignoră ]   [ # 89 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 29.12.09

A trecut atata timp de la aflarea a firmei asteia si inca nu a comandat nimeni nimic?hmm…

Semnătură 

MacMini 2.26/2gb/9400m
120gb Time Machine Backup
PowerMac g4 400/512/atirage 16mb
Apple Aluminum Keyboard
iPod Nano 3G 4GB

[ Ignoră ]   [ # 90 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
psergiu - 08 Martie 2010 02:11 PM

Boboc - vezi că tu ai 3% discount.

cum pot beneficia de reducere?

Semnătură 

6 din 13
6