7 din 13
7
Ce parere aveti despre quickmobile? Preturile la macbook cam dubioase?
  [ Ignoră ]   [ # 91 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Dai numele pe care l-ai scris pe listă la întâlnirea de la Sinaia și zici că ai participat la întâlnire - să-ți facă reducerea promisă de 3%. O să pun în curând detalii pe prima pagină

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 92 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

am comandat un macbook white pentru fratele meu,au zis ca va ajunge la sfarsitul saptamanii viitoare.
va voi tine la curent smile

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 93 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Si eu sunt foarte curios cum va decurge comanda ta.

Ar fi o raza de speranta in climatul puternic concurential al distribuitorilor Apple de la noi!

[ Ignoră ]   [ # 94 ]
Rank
Newbie
Din: Atena
Macuser din: 14.11.09

Deci domnilor de la quickmobile, faceti-va treaba ca lumea, pentru ca word of mouth functioneaza :D

[ Ignoră ]   [ # 95 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

iar vorbiti prostii. “vorba din popor” cum ca ai avea 2 ani garantie prevazuti in lege este bullshit. legea nu e numai un paragraf si legea nu e doar ceea ce vrea sa auda consumatorul.

1. legea spune ca trebuie sa existe o garantie minima de 1 an! in primele 6 luni, daca se strica ceva, producatorul trebuie sa dovedeasca ca acel lucru nu s-a stricat spontan. imposibil, deci garantie fara probleme.
2. dupa 6 luni de functionare ok, obligatia dovezii sare la client. fiind 1 an garantie, nu este nici o problema. dupa un an, ai insa 1 an extra ca sa depui o plangere. fiind trecut de cele 6 luni initiale, tu (clientul) va trebui sa dovedesti ca acel produs s-a stricat spontan.
3. fiind imposibil sa dovedesti asta (sau ma rog, in unele cazuri e nevoie de expertiza scumpa), nu ai 2 ani de garantie. legea spune defapt ca timp de 2 ani poti depune o plangere daca se intampla ceva, nu ca ai 2 ani de garantie!
4. daca in primele 6 luni ai un defect, poti reveni asupra lui timp de 2 ani. problema insa trebuie sa fie inregistrata undeva, nu ca vii dupa 2 ani ca nu-ti merge placa video de cand ai luat laptop-ul!

exemplu practic:

1. eu cumpar un macbook si in primele 6 luni ma lasa placa video. ma duc la reparator, mi-o face si imi da o dovada ca s-a reparat laptopul. dupa aia nu mai am probleme cu el, decat peste 1 an (1,5 ani de la achizitie). normal nu mai am garantie DAR fiindca problema a aparut in primele 6 luni (pot dovedi asta, daca nu, la revedere) pot sa depun o plangere. in cele mai multe cazuri se rezolva.

2. cumpar inca un macbook care functioneaza perfect 9 luni de zile. dupa 9 luni de zile se strica placa video. fiind sub garantie, producatorul mi-o inlocuieste. dupa inca 9 luni (din nou 1,5 ani de la achizitie) se strica din nou. deoarece produsul a functionat perfect timp de 6 luni de la cumparare, trebuie ca EU (clientul) sa dovedesc ca placa video s-a stricat spontan, nu datorita mie. e imposibil sa dovedesc asta, asa ca adio garantie!

crede-ma, daca legea ar zice clar ca un produs TREBUIE sa aiba 2 ani garantie, nu ar mai fi produse cu garantie de 1 an. nu este nici o logica in spatele acestui fapt! de unde stiu? lucrez la apple si am avut niste clienti frustrati care ne-au dat in judecata de cateva ori, au pierdut de fiecare data! iar cand vine vorba de baterie sau hard disc, e si mai nasol. alea-s piese de “uzura”, stii din timp ca odata se strica. dupa 1 an e bye bye!

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 96 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

surpriza,m-au sunat cei de la quickmobile si mi-au cerut 350ron avans,vreau sa stiu daca a cumparat cineva de la ei pana acum vreun macbook.
in acest moment exista oferta si la noumax si la apcom acelasi macbook la 3600ron,diferenta ar fi de 200ron si nu stiu daca merita riscul.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 97 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Suntem prea săraci ca să cumpărăm aiurea, cumpără de la Noumax ca să dormi liniștit. Zic eu.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 98 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

exact acum scanam carnetul de student,decat sa ma trezesc cu alte surprize ca pierd 350ron si dupaia pierd si oferta de la noumax,mai bine platesc 3632ron la noumax si asta e.
oricum,ciudata cererea lor,daca as fi comandat 50 mac-uri intelegeam sa imi ceara avans.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 99 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06

Asta înseamnă că nu au pe stoc şi, ca să nu rămână cu el în cazul în care te răzgândeşti, vor avans.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 100 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

Da, Alex Toderascu are dreptate.
Eu, in locul lui boboc, as lasa comanda.

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 101 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

E dubios. Ia de la Noumax.

Nu e normal sa ceara avans pentru ca la pretul afisat de 3500 de lei chiar si daca te-ai razgandi tot l-ar da usor in 1-2 saptamani direct din stoc!

[ Ignoră ]   [ # 102 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06

Eu nu am recomandat să cumpere sau nu de la quick. Doar am tras o concluzie oarecum de bun simţ care vine cumva în contradicţie cu ce spunea directoarea de la vânzări de la ei cu câteva pagini în urmă şi anume că unele produse le au pe stoc. Într-adevăr, dacă stai să te gândeşti, 3500ron e sub preţul celorlalţi şi probabil că ar putea să-l dea altuia. Însă îţi pui, cred, şi întrebarea “Şi dacă rămân pe stoc?” mai ales dacă te gândeşti că piaţa de Macintosh din România nu e cu un procent de 2 cifre.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 103 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

am cumparat de la noumax,pentru 200ron nu vreau sa am surprize mai ales ca l-am cumparat pentru fratele meu.
ce firma serioasa sunt ei daca isi fac probleme ca raman cu un laptop pe stoc?mai ales ca au si cel mai mic pret din romania.
partea ciudata este ca am vorbit cu ei la telefon,mi s-a spus ca dureaza o saptamana jumate,am zis ok.
am confirmat telefonic,apoi dupa o zi sau 2 s-au trezit ca vor avans 350ron,de ce aceasta schimbare????
daca ei spun ceva si fac altceva atunci ce garantie am eu ca platesc 350ron si ei modifica pretul intre timp,apoi daca nu il vreau nici o problema,pierd avansul.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 104 ]
RankRankRank
Member
Din: Vienna, Austria
Macuser din: 19.10.08

Deci e un mare fail, până la urmă.

Semnătură 

Membru retras.

[ Ignoră ]   [ # 105 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Da, astept si eu un macuser multumit care si-a luat mac de acolo (si prin macuser inteleg un Plus sau macare de vreo 2 luni cont, nu facut ieri pentru comentarii).

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

7 din 13
7