Daca pt. mine nu e valabil de ce-mi apare?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 23.10.08

... cum se ceartă Cattus cu doi admini, apoi cu trei
Cuvinte cheie găsite în următoarele răspunsuri:

* Hai bre Cattus, șterge post sc… by toma

Autor: Cattus Thraex
  5   37  
Trimis: Acum 47 minute
Autor: toma
Forum: Area 51

Daca tot nu am acces acolo de ce-mi apare la mesajele noi?
Sa ma faca oarecum curios sau ce?sa vad ca unii se cearta?
Si daca e referitor la subiectul ala recent ii dau dreptate (din ce am citit in zona disponibila publicului) lui Cattus.

[ Modificat: 03 Februarie 2010 08:22 AM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07
gabiz_ro - 03 Februarie 2010 12:19 AM

... cum se ceartă Cattus cu doi admini, apoi cu trei
Cuvinte cheie găsite în următoarele răspunsuri:

* Hai bre Cattus, șterge post sc… by toma

Autor: Cattus Thraex
  5   37  
Trimis: Acum 47 minute
Autor: toma
Forum: Area 51

Daca tot nu am acces acolo de ce-mi apare la mesajele noi?
Sa ma faca oarecum curios sau ce?sa vad ca unii se cearta?
Si daca e referitor la subiectul ala recent ii dau dreptate (din ce am citit in zona disponibila publicului) lui Cattus.

pentru că inițial nu a fost în area 51, a fost la discuții generale, un mesaj de larevedere și explicare a lui cattus, la câteva secunde după ce l-am citit…
nu mai era dar era agățat în mesaje noi-cache, probabil

partea… nu cred că este vorba de a ține sau nu partea cuiva. dreptatea nu este singulară și în nici un caz cauza nu este de două zile…
consider că sunt băieți mari și se vor lămuri lucrurile. toți băieții uneori sunt “ofticoși”. probabil vor crește mari și le va veni mintea la cap. dacă nu… NU!

eu zic să mai stăm un pic.

[ Modificat: 03 Februarie 2010 12:31 AM de haris ]
 Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Asa e, a fost mutat. Poate nu trebuia, e atat de supra-realist…!
Ma intreb cate topicuri o sa mai deschida?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07
altero - 03 Februarie 2010 12:31 AM

probabil niciunul…

nu era nicicum. era mesajul lui de încă membru al acestui forum. că el a ales sau nu să plece e una.
este cumva și banat?
este brusc inamicul public numarul 1?

vă auziți?

maturizați-vă odată că de crescut mari si de albit ați făcut-o!

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 23.10.08

Asta e,dreptatea e relativa,e a fiecaruia si poate fi diferita.
Daca a plecat totul de la subiectul deschis de el recent,il inteleg fiind un membru activ pe acest forum probabil citea tot ce apare nou pe forum si de multe ori (fara nici o referire la cineva sau un forum anume) iti ia mai mult timp sa intelegi ce vrea sa spuna cineva decat problema in cauza.
Parca a scazut mult la noile generatii capacitatea de exprimare,posibil si din cauza vocabularului limitat la vorbirea romano-manelista.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Nu e „supra”, e doar realist.
Și e ultimul, dacă nu primesc comentarii la mișto, ca ăsta… Dar, mă rog, fiecare cu miștoul lui.
Mulțumesc de apreciere, colega, nu mă așteptam.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Oricum, mesajul a fost pus undeva unde eu nu mai am acces, nici supra, nici infra. Adevărul este că așa îmi trebuie… la cîte rele am făcut în ultimii ani mi se pare un semn adecvat.
Și cînd vorbesc de proastă creștere și de alte alea mi se spune că arunc vorbe grele, că exagerez… Și ce simplă era rezolvarea.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
haris - 03 Februarie 2010 12:35 AM

probabil niciunul…

nu era nicicum. era mesajul lui de încă membru al acestui forum. că el a ales sau nu să plece e una.
este cumva și banat?
este brusc inamicul public numarul 1?

vă auziți?

maturizați-vă odată că de crescut mari si de albit ați făcut-o!

Il vezi tu banat?

deși încalcă sistematic cel puțin 6 prevederi are regulamentului asumat, cattus nu e banat…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 03 Februarie 2010 07:07 AM

deși încalcă sistematic cel puțin 6 prevederi are regulamentului asumat, cattus nu e banat…

Asta e scărpinare la stînga cu mîna dreaptă și invers. Cattus e, de facto, banat gradual pînă la disoluție începînd de ieri. Rog frumos a nu mai fi citat, ca să nu răspund.
Acuma văd prima oară că am încălcat 6 prevederi, care-s alea? Măcar mort să le știu…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

extrase din regulament, chiar dacă nu au valoare pentru ego-ul mare al lui cattus:

- să nu jigniți membrii forumului (think different!);
- să încercați să ajutați colegii de forum, nu să îi puneți în situații jenante pe cei care nu sunt atât de priceputi. Lumea vine aici și pentru ca să afle ceva nou. Dacă un user primește glume în loc de răspunsuri atunci când întreabă ceva “simplu”, cu siguranță nu va învăța ce înseamnă spiritul apple…
- prostul gust și “miștoul” nu sunt interzise sau înlăturate de pe acest forum. Atacurile personale sunt!
- postările se fac cât mai mult la subiectul thread-ului;
- odată înregistrat un membru, proprietatea asupra tuturor posturilor create revine Administratorului forumului! Userul nu are dreptul să ceară ștergerea contului creat și a posturilor aferente, aceasta decizie fiind prerogativul Administratorului forumului!

Ce trebuie să facă moderatorii:
- să nu se certe cu userii (… nu mai mult decât ceilalți useri); 

- să aibă o atitudine tolerantă față de useri și să-i ajute să-și rezolve problemele;

ALTE PRECIZĂRI
- Faptul că sunteți user de X ani sau că aveti X000 de posturi nu ne impresionează și nu vă salvează în cazul în care încălcați regulamentul în mod repetat!
- Nu ne anunțați dacă nu mai doriți să postați/vizitați acest forum. Este o alegere care vă aparține și nu ținem neaparat să o cunoaștem. Este o problema strict personală și nu este nevoie să deschideți un thread în care să ne explicați de ce veti “pleca” de pe forum.

ps - mă aștept să mai primim mesaje de la cattus
pe forum, dar și pe mailurile personale, încercând să ne jignească în continuare

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08

Din cîte am înţeles, i s-a reproşat că poluează forumul cu off-topicuri.
a polua = a vicia, a infecta
Asta nu încalcă cîteva regulamente nu doar ale forumului (despre asta e vorba aici, despre regulamentele forumului??), ci şi ale unei prietenii de ani de zile? Şi pentru ce? Pentru că le atrăgea unora atenţia să scrie cu capul nu cu picioarele?

Nu cred că merita Cattus asta. Adevărul e undeva la mijloc. Nu mai aruncaţi cu bolovani în el şi încercaţi să înţelegeţi ce s-a întîmplat.. Are orgoliul rănit şi trebuie să se apere. Eu sînt de partea lui.

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

I s-a explicat lui gabiz_ro de ce i-a aparut, se inchide.