sfat schimb iphone 3g 8gb cu iphone 3g 16 gb
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.08.09

Salut….am mare nevoie de sfatul vostru in legatura cu un eventual schimb -  al meu device de 8 gb cu unul de 16-....nu stiu prea multe detalii despre provenienta aluia….doar de nota 9/10 ...plus ca imi mai cere 100 roni pe el diferenta….

ma gandesc…are ceva probleme cu bateria/wifi/etc etc…
voi ce spuneti ? ce trebuie sa verific mai in detaliu inainte de a-l lua ?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Daca cel actual functioneaza ok, crezi ca merita schimbul ? Nu din pdv. financiar..

Asa eu mai bine m-as gandi la un 3GS..

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

bani de 3gs nu am….momentan( si nici in the near future)
cei 100 roni - am decis sa ii dau un tv tunner pinnacle HD
ma gandesc doar la cei 16 gb…in rest nimic altceva….cel actual nu are absolut nicio problema( mai ales cu bateria- ca vad ca e problema mare pe aici chestia asta )
tipul cica nu e roman….l-a luat din america la fel ca mine….. nu am mai facut niciodata schimb d-asta cu ajutorul unui site de licitatii…..si cel mai rau mi-e de o teapa ..

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 25.01.08

pai eu zic sa te gandesti cat de mult te ajuta cei 8gb in plus si daca merita riscurile. Pe mine personal nu m-ar ajuta atat de mult cei 8 GB in plus pentru ca nu am umplut spatiul nici pe asta micu’ smile
Eu nu as face un asemenea schimb.

Semnătură 

MacBook Pro 13 Late 2009
Iphone 3G
IPod Touch 16G

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

am cantarit destul de mult si am decis sa anulez schimbul….asta dupa ce tipul mi-a zis ca a primit o oferta mai buna - dar fiinda mi-a zis mie primul voia sa faca schimbul cu mine. Am zis ca pana la urma el nu pierde nimic daca il refuz….si eu sunt de parere ca nu mi-am luat teapa….ms pt ajutor wink

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 01.04.09
Alex D - 03 Februarie 2010 03:19 PM

am cantarit destul de mult si am decis sa anulez schimbul….asta dupa ce tipul mi-a zis ca a primit o oferta mai buna - dar fiinda mi-a zis mie primul voia sa faca schimbul cu mine. Am zis ca pana la urma el nu pierde nimic daca il refuz….si eu sunt de parere ca nu mi-am luat teapa….ms pt ajutor wink

Ai mare grije cu schimburi, in special cele de pe okazii, chiar astazi un vecin , a luat teapa cu un schimb.trebuia sa primeasca un iphone 2g si a primit o porcarie de samsung

Semnătură 

iPhone 6
iPhone
MacBook Pro 7.1
MacBook Pro 2.2
Mac mini G4
AirPort Extreme (4th Generation)
Apple TV 3

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

intradevar….nu am facut niciodata tranzactii de genul asta…si daca ar fi cu siguranta nu ar fi schimburi ci doar vanzari…

‹‹ iPhone-ul si aburii.      redsn0w 0.9.4 ››