Ce ma uimeste foarte tare este faptul ca atata populatiune l-au reales pe Bula ... pardon pe Base. Si acum se mira ca-i da afara, ca n-au ce manca, etc, etc. Criza e de mai bine de un an. Inainte de alegeri, cand era tot Viorel ... pardon, Boc, premier, aceleasi “masuri” erau luate. Ne mergea super bine, asa ca normal sa-l punem iarasi sus pe Bula.
Revenind la un ton normal, fara sarcasm, toti latra prin ziare, pe la TV, etc ... ca-i rau, ca astia ne fura, ca nu se face nimic .... dar NIMENI ... NU FACE NIMIC. Pentru ca toti tind, vor nu vor, spre acelasi modus vivendi ...
Semnat
Un roman la mai putin de un pas de ... emigrare.
Frumoasa povestire si sa sti ca poate e adevarata.Si acel Bula poate se mai gaseste si astazi prin partile tarisoarei noastre,si cred ca si copii care nu vad nimic in scoala.Dar pentru ca sa stie si Aram in masajul de mai sus nu este nimic scris gresit.
Ce ma uimeste foarte tare este faptul ca atata populatiune l-au reales pe Bula ... pardon pe Base. Si acum se mira ca-i da afara, ca n-au ce manca, etc, etc. Criza e de mai bine de un an. Inainte de alegeri, cand era tot Viorel ... pardon, Boc, premier, aceleasi “masuri” erau luate. Ne mergea super bine, asa ca normal sa-l punem iarasi sus pe Bula.
Revenind la un ton normal, fara sarcasm, toti latra prin ziare, pe la TV, etc ... ca-i rau, ca astia ne fura, ca nu se face nimic .... dar NIMENI ... NU FACE NIMIC. Pentru ca toti tind, vor nu vor, spre acelasi modus vivendi ...
Semnat
Si unde ai vrea sa pleci??Peste tot noi suntem considerati scursuri ale societati,mai bine ramai in tarisoara si incerci sa schimbi ceva.
Semnat
Acum sincer, am vazut fara sa vreau, o lista (uite ii pare rau ca nu mai am link-ul), cu cine, ce, unde a vantut in tara asta…
Asa iti dai seama ca nu ai pe cine vota…
majoritatea l-au votat pe base, pt ca ala urla cu mogulii iar pampalau de geoana s-a dus cu o zi inainte de confruntarea finala la unul din “moguli” acasa.
in plus, cand vezi ca TOATE partidele sunt contra unui candidat, iar te pune pe ganduri.
Nebunia, mare este, ca nimeni nu face nimic la vot.
Luand in brate expresia “Nu am pe cine vota” , toti intorc spatele la adevar, si nu se duc sa voteze…
Eu personal, la alegerile care vor veni, am sa dau urmatorul email catre toate cunostintele mele…
“Nu fi las si mergi la vot. e dreptul tau sa iti anulezi votul! Du-te si pune un mare NU POLITICIENILOR ROMANI pe vot! Pentru ca ei fie ca se prezinta 10% fie ca se prezinta 90%, tot vor fi alesi! Dar daca vor fi 80% din voturi anulate, atunci o lume intreaga va participa la o noua revolutie a Romaniei, una pasnica, in care romanii au demonstrat, ca nu eu pe cine vota”.
Personal, am sa imi fac la comanda cateva tricouri, pe care in perioada campaniei, am sa le port pe strada, imprimate cu urmatoarul text:
“Mergi la vot si anuleaza-l, poate asa vor intelege ca e timpul sa plece”
Sti am auzti un banc destul de popular in bucuresti:Geoana deaceea a mers la Vantu acasa,a pus pariu cu el ca toata vila lui nu e cat apartamentu ficei presedintelui:)).Si dragul de Geoana s-a inselat amarnic casa lui Vantu era mult mai mica:))=))
Hai ca asta o fost buna nu??
cel mai popular este ala cu Bula.
“Bancurile cu Geoana au depasit numarul de bancuri cu Bula. La care Bula, a cerut renumararea bancurilor”
Iar cel mai zapacit, mi se pare asta:
Geoana incepe sa tipe ca un disperat “Sunt presedinte, sunt presedinte” se duce la sotie si ii zice : “Multumesc Mihaela”
Iar ea se uita trist si ii raspunde:
“Nu ai pentru ce, chiar nu ai pentru ce…”
Offf, vedeti, romanul cum e? Face haz din necaz…
Da’ si cand o-r exploda mamaligariii (asa ne ziceau la Europa Libera, “mamaligari, care nu se vor revolta niciodata”)
Semnat
Si unde ai vrea sa pleci??Peste tot noi suntem considerati scursuri ale societati,mai bine ramai in tarisoara si incerci sa schimbi ceva.
Duzz ... nu de tine fug/plec ... ci de “Bula” si gasca lui, bula din comparatia/gresala mea ...
Eu nu te-am considerat niciodata o scursura a societatii ci poate mai degraba o victima a pseudo societatii romanesti. Ca societate nu o prea pot numi, daca stau sa atribui semnificatia acestui cuvant. Ma gandesc la fiul meu si ca orice parinte responsabil, isi doreste ce-i mai bun pentru copilul lui. Adesea, la facultate, ma uit la studentii mei, constat cu amaraciune ca vin cu lacune mari in educatia de acasa si de la scoala si ma gandesc cu groaza ca in cativa ani si fiul meu va fi printre ei ... E drept ca nu toti au lacune mari. Sunt destul de multi copii buni, dar se vede cate eforturi au facut parintii sau poate chiar ei, sa iasa din “zeama” asta imputita de care ne lovim la orice colt de strada.
E f. bine ca unii de aici sunt dornici de afirmare si vor sincer sa ajute.
Dar (pentru ca exista un dar) poate ca ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte sa posteze..sa reziste impulsului (varstei poate) si sa analizeze de doua ori inainte sa dea GO, sau sa foloseasca ‘Previzualizeaza mesajul’. Exista oameni mai experimentati decat ei, care au trecut prin multe situatii concrete (e vorba si de Mac, dar si de viata in general), si care nu ‘se baga in seama’ mereu in orice subiect si cu toata lumea.
Asta e doar parerea mea si nu e o referire la un user anume. Bineinteles ca tine si de natura fiecaruia pana la urma.
PS : Nu mi-o luati in nume de rau, dar dupa postarile din ultimul timp (si nu ma refer la povestea cu Cattus), am tinut sa scriu randurile de mai sus. Sunt thread-uri destule in ultimul timp care ma fac sa zic asta
Nu mă mai cita, te rog, pe acest forum. Dacă e să fie ceva, te rog să postezi un comentariu pe command-n sau, mai bine, hai să o lăsăm baltă (sau bălții).
Povestea mea pe macuser.ro s-a încheiat, punct.
Cattus ... sincer, esti redundant. Eu inteleg ca atunci cand cineva se retrage, nu-l mai intereseaza DELOC, subiectul abandonat. Nicidecum sa stai si sa vanezi orice referire la fostul/actualul/viitorul nick, sau cyberidentitate.
Nu te-a citat ci doar a mentionat “o poveste"cu tine, recenta, care practic a generat chiar acest thread. Deja eu m-am saturat de atitudinea asta de “scandal”. Cred ca este cazul sa ne calmam si sa pastram macar o aparenta obiectivitate.
Acum, nu mai avem voie nici sa-ti mentionam nick-ul ?!?!
Cattus ... sincer, esti redundant. Eu inteleg ca atunci cand cineva se retrage, nu-l mai intereseaza DELOC, subiectul abandonat. Nicidecum sa stai si sa vanezi orice referire la fostul/actualul/viitorul nick, sau cyberidentitate.
Nu te-a citat ci doar a mentionat “o poveste"cu tine, recenta, care practic a generat chiar acest thread. Deja eu m-am saturat de atitudinea asta de “scandal”. Cred ca este cazul sa ne calmam si sa pastram macar o aparenta obiectivitate.
Era o rugăminte, doar. Și nu vînez pe nimeni și nimic.
Posibil să fiu redundant, dar oricum degeaba. Oricum, nu am sărit chiar peste toți caii din herghelie, am sărit doar peste trei.
Îmi pare rău că te-am supărat, sincer, nu am dorit acest lucru și, precum vezi, nici măcar nu te-am comentat pînă să mă comentezi.
Am fost și sînt calm, chiar dacă supărat. Sîmbătă am parastasul mamei la un an, dacă interesează pe cineva.
Aveți voie, desigur, să-mi menționați nick-ul, cum să vă opresc din așa ceva? dar aș fi preferat să nu fiu citat pt a cita iar și a răspunde iar și tot așa… ca acuma.
Sper că nu te-am supărat iar. Dacă da, of, vai mie…
Pace și bere.
P.S. De fapt, de ce ai simțit nevoia să comentezi o rugăminte? Care ar fi scopul? Să mă pui și tu la punct? Sau care? Serios, fără supărare, chiar nu pricep.
Eram mai mult decat convins ca vei raspunde.
Te-am “comentat”, pentru ca m-am saturat de “contre” pe acest forum. Hai sa fim maturi si sa incheiem odata povestea asta. Este oare chiar asa de greu ?!?!
Cat despre starea psihica personala a ta, sincer, foarte sincer, nu pot spune decat Dumnezeu sa o ierte! Este cu siguranta un moment greu in viata ta si atat cat pot, iti marturisesc ca sunt alaturi de tine. Poate de aici provine si usoara ta irascibilitate. Toti trecem mai devreme sau mai tarziu prin astfel de momente ... din pacate. Dar, asta-i viata.
Hai totusi sa linistim o data “apele” si sa nu mai dam amploare acestui incident neplacut, INDIFERENT de cine a fost sau este de vina.
Era o rugăminte, doar. Și nu vînez pe nimeni și nimic.
Posibil să fiu redundant, dar oricum degeaba. Oricum, nu am sărit chiar peste toți caii din herghelie, am sărit doar peste trei.
Îmi pare rău că te-am supărat, sincer, nu am dorit acest lucru și, precum vezi, nici măcar nu te-am comentat pînă să mă comentezi.
Am fost și sînt calm, chiar dacă supărat. Sîmbătă am parastasul mamei la un an, dacă interesează pe cineva.
[...]
Dumnezeu să o odihnească în pace. Sînt alături de tine.