Sfat service Orange 3G
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06

Salut,

vin sa va cer un sfat legat de urmatoarea problema: zilele trecute am lasat la Orange Shop in service un 3G caruia din cand in cand i se blocheaza si ramane blocat (apasat) butonul Home; implicit asta duce la un switch continuu intre home screen si search.
Am sunat astazi sa intreb de el (culmea e ca Store Managerul mi-e prieten) si mi s-a spus defect neconfirmat. Acum, eu am spus ca nu face asta constant, ci doar cand vrea el. Evident, ca in service nu a facut problema respectiva. Mi s-a trimis inapoi cu “defect neconfirmat”.

Intrebarea mea pt voi este: ce sa fac? le fac reclamatie scrisa? Merg la OPC? Ideea e ca am dat ceva bani pe el si ma astept sa se comporte cei de la garantii ca atare. Orice idee e binevenita. Multumesc!

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 21.10.08

Stimă,

Și eu am avut un defect cu iPhone 3G-ul meu, în sensul că nu puteam să fiu sunat când eram in rețea 2G - zicea tot timpul că am telefonul închis, sau nu sunt în aria de acoperire. M-am dus frumușel la Orange, le-am arătat cum se comportă, au zic că nu știu ce să îi facă aici în Timișoara și că îl trimitem la București.
Bun, zis și făcut, l-am trimis la București, stă o săptămâna, stă două, nimeni nu zice nici pâs, așa că mă duc peste ei la magazinul unde l-am lăsat și întreb care e statusul. Băiatul începe să dea din colț în colț, că el nu știe, că să vedem, alea alea. I-am explicat frumos că am nevoie de telefon și aștept un răspuns clar până cel târziu a doua zi. Nu trec 3 ore și mă sună cineva să îmi zică că este un defect pe care Bucureștiul nu îl poate repara și că mai trebuie să aștept o vreme până îl trimit nu-știu-unde și poate îl repară ăia….

Când am auzit, să-mi pice fața…. Așa că am luat fișa de service a telefonului unde spune că în maxim 2 săptămâni primesc aparatul înapoi sau altul nou, o foaie de hârtie pe care am scris că fac scandal că nu se țin de cuvânt (formulată mai elegant) și cu ele m-am dus glonț la magazin.

A treia zi mi-a venit un telefon nou-nouț.

Concluzia este că trebuie să fi tare, să îi ții din scurt și să fii tot timpul pe ei. Cel puțin eu asta am făcut și a funcționat.

Semnătură 

iPhone 3G, 8Gb
iPad2 16Gb WiFi + 3G

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Daca problema cu blocatul nu iti apare tot timpul cel mai bine este sa faci un mic filmulet atunci cind apare. Acest lucru te va ajuta cind te duci cu el in service sa le arati cum face. Eu asa am facut.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06

@Tiberiu, de obicei sunt calare pe ei la faze de astea…
@sorin, ideea e buna dar pt asta ar trebui sa mai car un telefon cu mine.

Multumesc ambilor pt timpul acordat. Anybody else?

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Sau un aparat foto. Acum aproape toate aparatele foto si filmeaza destul de bine. Eu asta am folosit.

‹‹ redsn0w 0.9.4      De la RIM la Apple.. ››