Mă chinui cu un TOC de ore bune și nu reușesc să-i dau de capăt… ce vreau eu e să arate normal (ca în atașamentul cu același nume); însă arată așa doar dacă păstrez dimensiunea paginii în format A4; imediat ce schimb dimensiunea paginii la 13,5 x 20 cm, dimensiunea care îmi trebuie mie, TOC-ul se strică și arată ca-n al doilea atașament. (Am citit și asta - degeaba.) Disper! Are cineva vreo idee cum pot rezolva problema asta?
Am citit. Din păcate, nu mă ajută... odată ce pagina e setată pe dimensiunile amintite (înainte sau după crearea TOC), se strică aranjarea. Oooof!
Din păcate am avut aceeași problemă și n-am reușit să-i dau de cap. Potrivit tutorialului de pe apple.com ar trebui să fie foarte ușor, dar teoria nu bate cu practica. Încearcă eventual să postezi pe discussions, unde sînt cu mult mai mulți membrii decît pe macuser și poate se găsește vreun tătic.
Oricum, am rămas profund dezamăgit de Pages la faza asta. Ori avem noi o setare aiurea undeva… Cert e că în Word funcționează seamless, doar că-l urăsc… :D