șterge duplicate în iPhoto
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: RFG
Macuser din: 28.03.07

știe careva o aplicație gratis/script care să șteargă duplicatele din iPhoto’09? Înainte foloseam dietphoto pt. versiunea din iLife’07 dar acum nu mai merge… Am văzut și ceva shareware ce îmi procesează doar 500 de poze, dar am vreo 12000…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06

La import cu iPhoto ai bifat ca sa nu importe duplicate? altfel le importa iar si genereaza duplicate in librarie…deci userul e veriga importanta.

Sau ai duplicate cu denumiri diferite atunci trebuie comparate cumva vizual.

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere
———————————————————-
Apple Home activat,termostate,lumini si senzori

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Uite aici Duplicate Annihilator. Nu e free, dar e prima chestie gasita in MacUpdate.com la o cautare dupa “duplicate photos”. Or mai fi si altele.

[ Modificat: 05 Februarie 2010 04:24 PM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Oameni buni ... daca intr-un data base, ai structural, elemente identice, dar metadatele sunt diferite ... cum credeti voi ca vreun sistem le va deosebi ?!?!

Daca EXIF-urile sunt corupte, nu cred ca nici mama softului va mai putea face diferenta ... Doar ca iPhoto nu afiseaza EXIF-ul. Chiar daca engin-ul intern, il foloseste.

Aaaaa ... aproximari dupa tot felul de algoritmi ... cu zice si la softul ala “duplicate anihilator” ... hmmm ... tot aproximari raman.

Mai poti face o operatie de ... curatare, semiautomata.

Faci o librarie noua de iPhoto, si importi folder cu folder, pozele din vechea, fara sa uiti sa bifezi faza cu “do not import duplicate”. Astfel, vede duplicatele dupa sidecar-ul EXIF.

‹‹ iTunes 9 Delay      Sunet quadrophonic ››