iPod Touch jailbreak-uit to PC
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.02.10

Sunt nou in universul Apple,deci nu ma luat ca atare smile
Mi-am luat un iPod,l-am jailbreak-uit,am luat o droaie de aplicatii de pe net(nu de pe iTunes)+muzica,videoclipuri,poze,etc etc…
Ieri am avut probleme cu Windows-ul si a trebuit sa-l reinstalez.Dupa reinstalare,bag tot ce trebe,ajung in final si la iTunes si iPod.Instalez iTunes,conectez iPod-ul…poc,nu mai vad nimic ce-i in el.Am stat de povesti cu marele G si aflu’ ca trebuie sa autorizes calculatorul.Bun,ii dau autorizare…tot nimic.In fine…ma las batut(ce naiba…doar le am pe iPod).Dupa aceea incerc sa bag niste muzica noua.Dau pe Music,bifez acolo…poc,eroare cum ca daca vreau sa bag muzica noua,iTunes o va schimba cu ceea ce am eu pe iPod.(De ce P..A mea o trebuit Apple sa faca un asemenea program de rahat? Scuzele mele pentru fani).Dupaia ma uit si la celelalte tab-uri,cu aplicatii,videoclipuri,poze…La fel si acolo.Ma disper si ma consult iar cu marele G…si uit asa am ajuns aici smile

Deci,este vre-o sansa sa salvez tot continutul iPod-ului pe calculator,dupa care sa-i dau Sync din nou? IN SPECIAL aplicatiile,ca sunt multe tare si n-as vrea deloc sa le pierd.
Am cautat impreuna cu marele G niste programe,da’am gasit doar pentru muzica,videoclipuri,poze…nu si pentru aplicatii.

...?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Sf. Gheorghe
Macuser din: 02.08.09

În meniul iTunes alegi la Files - Transfer Purchases from iPod - desigur, după ce ai conectat iPod-ul la iTunes

Semnătură 

MacBook Pro 13”, iPad Air 2, iPhone 6 plus, Apple TV

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.02.10

Nu se intampla nimic cand dau pe Transfer Purchases from iPod…apare acolo sus mesajul cum ca este in sincronizare pentru 1 secunda dupaia dispare…si revine la normal.