Macbook 4,1 problema display
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: b u c u r e s t i
Macuser din: 06.03.08

Am o problema la Macbook-ul meu care s-a manifestat in mai multe feluri. Este a 3a oara cand observ ceva dubios si nu-mi explic ce se intampla. O sa incerc sa o descriu cat mai bine:
1.Acum vreo 2 luni, intr-o seara, o parte a wallpaperului, undeva in stanga s-a colorat in negru, practic au aparut niste patratele negre, oarecum perfecte, nu erau pete sau altceva, ci patratele negre care formau un dreptunghi. De parca as fi editat poza de pe fundal si as fi adaugat un fel de dreptunghi pe o anumita parte a lui. M-am speriat, dar dupa ce am deschis Safari de vreo cateva ori, am deschis un film si am mai stat putin, a disparut.
2.Acum cateva seri a aparut din nou, pe mijlocul ecranului, intr-o forma neregulata, mai mica. Am incercat sa deschis diverse aplicatii, sa schimb wallpaperul, nimic. Am dat un restart si si-a revenit.
3. Asta-seara am observat ceva din aceeasi ‘serie’, cred. Atasez un screenshot. Se observa ca 2 iconuri se vad aiurea. E singurul screenshot pe care am apucat sa-l fac, atunci cand mi-au aparut acele patratele nu am facut.

Mentionez ca nu rulam niciun program care sa-mi solicite in vreun fel Macul, in afara de asta-seara cand am avut deschis Quark si InDesign. Coolerele nici nu se auzeau, laptopul nu frigea, era totul in regula.

Stie cineva care poate fi problema? Sper ca am descris cat de cat detaliat, astept si alte intrebari.
Multumesc.

Imagini atașate
Screen shot 2010-02-08 at 7.52.34 PM.png
 Semnătură 

MacBook White/iPod shuffle/iPod Touch/iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Vatra Luminoasă
Macuser din: 11.10.05

10.5 sau 10.6 ?

Ai bootat în safe mode cu Shift ca să cureți cache-urile ?

Semnătură 

Apple:2x macmini/10.6,10.7, Book G3/9.2,10.1,10.2,10,3,10.4, Q610/A/UX3.1, 128k/6.0.1, Classic/6.0.8
UNIX:SGI Indy/IRIX, Bull DPX20/AIX, HP Jornada 680/JLime, Sun Ultra 1/Solaris, HP 9000 F20/HP-UX
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k
Wiki is Information & Information is Power

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: b u c u r e s t i
Macuser din: 06.03.08
psergiu - 08 Februarie 2010 09:55 PM

10.5 sau 10.6 ?

Ai bootat în safe mode cu Shift ca să cureți cache-urile ?

10.6.2 , am uitat sa specific. Nu am bootat inca in safe mode, dar folosesc Onyx oarecum periodic si fac maintenance de-acolo.

Semnătură 

MacBook White/iPod shuffle/iPod Touch/iPhone 4

‹‹ Mesaj panica iMac      Problema Youtube ››