Cica maine se lanseaza noile MBP cu procesoare i5 si i7…poate maine sa fie si update 10.6.3? o sa vedem…
In caz ca zvonurile se adeveresc oferta sh de mbp o sa creasca vertiginos:))
[ Modificat: 10 Februarie 2010 02:12 PM de Administrator ]
La un benchmark s-a scapat unul cu un prototip…
Era si normal. Încep să strîng bani. i5 scrie pe mine, păcat că nu i7, dar asta e. Fiecare să-şi vadă lungul nasului.
Hopa…Merci pentru atentionare. Am fost cam absent zilele astea de pe net si n-am mai apucat sa vad stiri s.a. Inseamna ca trebuie sa ma apuc si eu de strans banuti ca sa-mi schimb MB-ul cu un MBP. Sper ca upgrade-ul de procesor se va aplica si la alea de 13,3” ca m-am obisnuit cu ecranul asta.
Hopa…Merci pentru atentionare. Am fost cam absent zilele astea de pe net si n-am mai apucat sa vad stiri s.a. Inseamna ca trebuie sa ma apuc si eu de strans banuti ca sa-mi schimb MB-ul cu un MBP. Sper ca upgrade-ul de procesor se va aplica si la alea de 13,3” ca m-am obisnuit cu ecranul asta.
eu cred ca va fi numai la produsele “high end” adica la mbp de 15” (ala mai scump) si la alea de 17” cam asta e politica apple din ultima perioada
Ia te uită, deci e azi… Probabil că la ora 8, ora Cupertino. Oricum, avertisment pentru pofticioşi. Aşreptaţi revizia B. Apple cam dă gherle cu primele serii.
Să vezi acum ieftimiri la seria anterioară. Îmi face cu ochiul un MBP, 2,8 - la un preţ rezonabil.
Ia te uită, deci e azi… Probabil că la ora 8, ora Cupertino. Oricum, avertisment pentru pofticioşi. Aşreptaţi revizia B. Apple cam dă gherle cu primele serii.
Să vezi acum ieftimiri la seria anterioară. Îmi face cu ochiul un MBP, 2,8 - la un preţ rezonabil.
da si eu tot la asta ma gandesc..imi cam face cu ochiul un 2,8 daca scade rezonabil
aleluia !
sa speram ca va prezenta si iWork/iLife 10.
mi se pare putin ciudat…adica Apple putea prezenta produsele astea acum 2 saptamani sau cat o trecut. La keynote-ul de la lansarea iPad-ului.
aleluia !
sa speram ca va prezenta si iWork/iLife 10.
mi se pare putin ciudat…adica Apple putea prezenta produsele astea acum 2 saptamani sau cat o trecut. La keynote-ul de la lansarea iPad-ului.
mai nou apple prezinta noile upgadeuri la produsele deja pe piatza direct pe web (vezi cu noile iMac si magic mouse) ....
iPad este un produs cu totul nou ...