MacHeaven - Dealer Autorizat Apcom (Apple)
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 25.05.07

MacHeaven - Dealer Autorizat Apcom (Apple)

Oferim toata gama de produse Apple si accesorii.
Produsele vin insotite de factura si certificat de garantie valabile la orice service autorizat Apple

Avem sediul in Bucuresti.
Oferim livrare gratuita pentru orice produs comandat. In tara livram prin curierat rapid.
Termenul de livrare este de 24-48 ore de la confirmarea platii pentru produsele aflate in stoc.

Comenzile momentan se trimit pe e-mail (office <at> macheaven.ro)

Pentru informatii suplimentare si intrebari:
E-mail: office <at> macheaven.ro
Telefon: 0371.024.360

Dupa ce trimiteti o comanda veti fi contactat telefonic pentru confirmare.

Oferta de pret o puteti descarca aici:

http://www.macheaven.ro/lista_apple_enduser.pdf

Oferta de pret se updateaza periodic.

Va stau la dispozitie pentru orice intrebari pe PM, e-mail sau telefonic.

In curand: magazin online !

Oferta speciala pentru macuseri (valabila pana pe 12.03.2010)
-Discount 150 RON pentru urmatoarele modele MacBook Pro: 15” 2.66GHz (MB985ZH/A), 15” 2.8GHz (MB986ZH/A) si 17” 2.8GHz (MC226ZH/A)
-Discount-ul nu se cumuleaza cu alte promotii sau cu eventualele lichidari de stoc

[ Modificat: 10 Martie 2010 04:47 PM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 09.12.08

Daca erau la preturi de USA cumparam si io. Intreb din curiozitate dc la noi sunt mai scumpe cu mult mai mult ca in state ? Pana si in west sunt ceva mai ieftine.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 10.04.09

De ce mă pui frate să mă uit pe 23.02. la o ofertă care expiră pe 19.02? Magic mouse mi-am luat din Austria la 69 eur cu merveștoier, de ce să dau 75 eur+tva ? Mai lucrați și cumpărăm că ne trebe scule.

Semnătură 

Mac Book Air 13”
iMac 27’ i5 2,8GHz
iPhone 6GSQ 128GB Alu

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 25.05.07

Oferta s-a updatat astazi. Nu au fost modificari de preturi, asa ca oferta postata era inca valabila.

@iblana: Noi suntem reseller Apcom, drept urmare preturile enduser sunt cele pe care le veti gasi la toti furnizorii Apple din Romania (cu variatii usoare). Cat despre diferenta de preturi SUA - Romania au mai fost discutii pe forum si nu voi continua aici.

@sorin_27: Din moment ce oferta era inca pe site era valabila. Cat despre partea a doua, fiecare este liber sa cumpere de unde doreste si de unde ii este mai convenabil. La noi magic mouse este 265 RON + TVA (ceea ce inseamna aproximativ 65euro+TVA), nu stiu cum ai ajuns la 75 euro +TVA.

Acolo unde se pot oferi preturi mai bune vom oferi, cum avem discount la 3 modele MacBook Pro.
Oferim transport gratuit pentru orice comanda, oriunde in tara.

Va stau la dispozitie pentru alte intrebari.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

Oferte pentru 2011? smile
M-ar interesa un MacMini in curand

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •