salut,am intampinat o noua problema,mi`am formatat pc`ul (windows xp SP3) dau sa instalez iTunes-ul si imi spune ” ANOTHER INSTALLATION IS IN PROGRESS.YOU MUST COMPLETE THAT INSTALLATION BEFORE CONTINUING THIS ONE” si imi apare say dau “retry” sau “cancel” daca dau retry imi instaleaza iTunes`ul normal dar cand dau sa`l deschid imi apare “QUICKTIME WAS NOT FOUND.QUICKTIME IS REQUIRED TO RUN ITUNES.PLEASE UNINSTALL iTUNES,THEN INSTALL ITUNES AGAIN” ii dau uninstall , il instalaz iarasi si la fel .. am incercat toate versiunile iTunes,help please
Ai Mac? Rulezi OS X? Din mica ta problemuta rezulta ca nu.
Intrebi ceva ce este legat de bindoze si aici este un forum pentru cei cu Platforma Macintosh.
frate am intampitant o problema cu instalarea itunes-ului vreau sa imi bag filme si muzica pe ipod,am un ipod classic 80gb :| am postat problema la ituns&ipod;daca nu ai vazut , deci nu nu am mac,am un calculator ca toate celelalte :| pana sa formatez imi mergea perfect itunes,acum nici instalat nu mai merge :|
Și pentru știința ta gegerală: pe Mac OS X nu există asemenea probleme Gândește-te la un upgrade dacă nu vrei să-ți petreci restul vieții rezolvând problemele windows-ului
[ Modificat: 11 Februarie 2010 02:50 PM de psergiu ]
dezinstaleaza si itunes si quicktime si ia totul de la zero….....mai mult nu iti pot spune pentru ca nu prea stiu ce ai pe acolo
ipod nu functioneaza cu alta aplicatie…..
incearca cum a zis nvmarian, descarca prima data Quictime
SirMario: Dacă nu poți ajuta omul, taci dom’le din gură că te faci de comédie. E forumu’ de mac, iPod și iPhone - scrie sus
colademere - 11 Februarie 2010 01:29 PM
mi`am formatat pc`ul (windows xp SP3)
psergiu: Ce sistem foloseste? O sa vin si eu cu comediile mele de Linux atunci si iPhone sa vad apoi comedia maxima pe care poti sa o rezolvi.
Pe prima pagina, titlu cel mare si frumos ce spune? dar unii vor sa demostreze ca sunt mai destepti de cat par, vazandu-se si rezultatul mai sus.