2 din 2
2
facebook + iChat = love
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Iancului
Macuser din: 09.02.10

Grozavă treabă altero. A mers din prima, după instrucțiunile lor. Mulțumesc. smile

Semnătură 

The main difference between Macs and PCs is that Macs are computers for people who want to use technology, not manage meta-technology.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: RFG
Macuser din: 28.03.07
macul_albinei - 12 Februarie 2010 08:49 PM

Nu mai bine integrau yahoo în iChat?

cînd yahoo messenger va folosi protocolul xmpp atunci va fi integrat în ichat automat și el. pină atunci pisează-i la cap pe cei de la yahoo să treacă pe xmpp/jabber în loc de serviciul lor privat/închis…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member

Ar fi grozav. Dar cei de la Yahoo au așa…o chestie de personalitate: POP și IMAP pe bani, Messengerul neintegrat…Măcar dacă aplicația lor de Messenger ar funcționa bine dar este și plină de bug-uri și nici nu se integrează ca lumea cu GUI-ul Mac OS X.

Semnătură 

The main difference between Macs and PCs is that Macs are computers for people who want to use technology, not manage meta-technology.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: world wide web
Macuser din: 24.05.09
ovis - 08 Aprilie 2010 02:08 PM
macul_albinei - 12 Februarie 2010 08:49 PM

Nu mai bine integrau yahoo în iChat?

cînd yahoo messenger va folosi protocolul xmpp atunci va fi integrat în ichat automat și el. pină atunci pisează-i la cap pe cei de la yahoo să treacă pe xmpp/jabber în loc de serviciul lor privat/închis…

Aşa e , ai dreptate. Am auzit că şi cei care fac Adium plătesc o sumă foarte mare ca să folosească “serviciul lor privat/închis” şi apoi ne dau nouă programul gratis şi pe mac şi pe windows şi pe linux. După tine tot universul ar trebui să se învârtă cum vrea Apple ...

Semnătură 

Intel Core i9 & OSX 10.8

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: RFG
Macuser din: 28.03.07
macul_albinei - 08 Aprilie 2010 03:23 PM

După tine tot universul ar trebui să se învârtă cum vrea Apple ...

tocmai asta e că nu vreau ca Apple sau altcineva să dicteze regulile… xmpp nu ține de Apple, e un protocol open source . chestia e că m-am săturat să am conturi pe 7 rețele IM diferite pentru a putea ține legătura cu amici/colaboratori și asta din cauză că anumite firme țin neaparat ca utilizatorii să folosească messengerul lor și nu alt program. vreau să pot să am serverul meu privat xmpp și cu contul respectiv să pot să comunic cu cei cu conturi de Gmail, Hotmail, Yahoo, ICQ, AIM etc. și dacă vreau să folosesc un client IM anume s-o pot face fără a fi obligat să am cont pe serviciul respectiv. cum ar fi dacă nu ai putea trimite email pe o anumită adresă dacă nu folosești aceeași firmă?

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
ovis - 12 Aprilie 2010 09:59 AM
macul_albinei - 08 Aprilie 2010 03:23 PM

După tine tot universul ar trebui să se învârtă cum vrea Apple ...

tocmai asta e că nu vreau ca Apple sau altcineva să dicteze regulile… xmpp nu ține de Apple, e un protocol open source . chestia e că m-am săturat să am conturi pe 7 rețele IM diferite pentru a putea ține legătura cu amici/colaboratori și asta din cauză că anumite firme țin neaparat ca utilizatorii să folosească messengerul lor și nu alt program. vreau să pot să am serverul meu privat xmpp și cu contul respectiv să pot să comunic cu cei cu conturi de Gmail, Hotmail, Yahoo, ICQ, AIM etc. și dacă vreau să folosesc un client IM anume s-o pot face fără a fi obligat să am cont pe serviciul respectiv. cum ar fi dacă nu ai putea trimite email pe o anumită adresă dacă nu folosești aceeași firmă?

Poți s-o mai spui o dată! smile Așa vreau și eu. Mai ales că aplicația de la Yahoo Messenger mă enervea ză pe zi ce trece. angry

Semnătură 

2 din 2
2