Iphone 2g schimbat LCD Screen+Touch Screen Digitizer
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 01.04.09

A schimbat cineva LCD Screen+Touch Screen Digitizer la Iphone 2G? eu l-am schimbat eu cu mana mea :D dar vechiul avea un fel de garnitura de cauciuc intre sticla si rama.acum parca e gol locul si imi fac griji pentru praf…. umezeala

[ Modificat: 13 Februarie 2010 10:00 PM de gaceanu_23 ]
 Semnătură 

iPhone 6
iPhone
MacBook Pro 7.1
MacBook Pro 2.2
Mac mini G4
AirPort Extreme (4th Generation)
Apple TV 3

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
gaceanu_23 - 13 Februarie 2010 09:57 PM

A schimbat cineva LCD Screen+Touch Screen Digitizer la Iphone 2G? eu l-am schimbat eu cu mana mea :D dar vechiul avea un fel de garnitura de cauciuc intre sticla si rama.acum parca e gol locul si imi fac griji pentru praf…. umezeala

Cine a mai schimbat?

Semnătură 

iPhone 6
iPhone
MacBook Pro 7.1
MacBook Pro 2.2
Mac mini G4
Apple TV 3

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

Pe 2G nu am schimbat si nici pe 3G, dar forsul proprietar al 3G-ului l-a desfacut cu surubelnita si a rupt bucati din acea garnitura, in timp s-a adunat praf si mizerie iar acum se vad urat pe ecran.
Te sfatuiesc sa faci cumva sa acoperi locul lasat de ganitura caci altfel o sa zici ca ai pixeli morti si o sa fie de la praf :(

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 11.03.08

la 2g nu ai de ce sa te ingrijorezi de problema de care spune vromeo. Cand schimbi ecranul la 2g, de fapt schimbi ecran+touch+sticla protectie,, care e doar dintr-o bucata. Cand schimbi la 3G, schimbi doar sticla de protectie. Si pe acolo se depune praful, prin spatiul dintre sticla protectie/ecran lcd.

E f complicat sa schimbi la un 2G fata de un 3G. Apropo gaceanu, de unde ai cumparat ecran de schimb? ai un link ceva? si cat a costat? ca tot caut unu de ceva vreme si nu prea gasesc

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
LuciBv - 14 Februarie 2010 11:21 AM

la 2g nu ai de ce sa te ingrijorezi de problema de care spune vromeo. Cand schimbi ecranul la 2g, de fapt schimbi ecran+touch+sticla protectie,, care e doar dintr-o bucata. Cand schimbi la 3G, schimbi doar sticla de protectie. Si pe acolo se depune praful, prin spatiul dintre sticla protectie/ecran lcd.

E f complicat sa schimbi la un 2G fata de un 3G. Apropo gaceanu, de unde ai cumparat ecran de schimb? ai un link ceva? si cat a costat? ca tot caut unu de ceva vreme si nu prea gasesc

pai in romania il gasesti pe http://WWW.gsmnet.ro e cel mai ieftin, adica 430(foarte seriosi am mai comandat de la ei alte piese), dar eu l-am comandat de pe e bay a fost 320 cu tot cu transport.

Semnătură 

iPhone 6
iPhone
MacBook Pro 7.1
MacBook Pro 2.2
Mac mini G4
Apple TV 3

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 11.10.10

Deci sa inteleg ca daca voi cumpara doar sticla de protectie pt un iphone 2g nu o pot schimba? doar daca imi schimb si ecranu + touch? dispaly-u nu este deloc avariat, doar sticla crapata. Am vazut pe gsmnet.ro sticla de protectie cu 44 ron, pt ce se mai vinde daca chiar nu este posibila schimbarea?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 11.03.08

e posibila schimbarea, dar dureaza vreo 2 ore. Si o sa se cunoasca foarte tare. Cea mai mica greseala, si spargi displayul.

cauta pe youtube, ca sunt video cum schimba ecran

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 11.10.10

As vrea sa’l duc la cineva care a mai facut, oare touchu o sa mearga la fel de bine?