Pentru Haiti !!!  si ei sunt oameni !!!
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 14.01.08

http://www.youtube.com/watch?v=Glny4jSciVI

Cei care au conturi iTunes si pot sa downlodeze sper sa nu ramana insensibili la mesaj.

Aproape de finalul clipului veti vedea un mesaj in care se regaseste melodia pe iTunes si costa 10$.

Cine are cont poate imi da un PM sa ii trimit echivalentul a 10 sau 20 $ pentru a descarca melodia si ptr mine. Din nefericire nu am cont cu card pe iTunes.

Multumesc ptr intelegere !

Semnătură 

iPOD 3’rd gen 4GB
eMAC 17”  G4 1Ghz , 1GB RAM , 32 video Ram Ati 7500 , HDD 120 GB Samsung , MAC OS X 10.4.11 Tiger
PowerBook G4 1,5Ghz , 1,25 GB RAM , 60 GB HDD , DVD combo , GeForce FX Go 5200
iPOD Nano 3rd gen 4GB
iPOD Touch 2g 8GB
Pocket PC HP 2190B
Pocket PC HP IPAQ RX1950
EEEPC 701

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 27.10.08

Dar orfanii sau copii bolnavi din tara noastra nu sunt si ei oameni?

Semnătură 

We spent a lot of time in simulators, we were going to do it right  Wally Schirra

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 14.01.08

Eram sigur ca o sa iasa asa . Trust me ca stiu f bine care e treaba cu orfanii si amaratii din tara noastra .
Eu personal am fost intr-o postura in care am asteptat donatii de la unii oameni pentru a trai. Undeva de 13000 euro pentru un ICD.
Tara noastra nu o poti compara cu Haiti. Aia sunt lumea a treia , au fost rasi de pe fata pamantului , cucu mancare , cucu apa , medicamente si altele . Sarmani sunt peste tot . Daca poti dona ok , nu iarasi ok.
Nu cred ca e nevoie sa ne lansam in polemici ” da capra din ograda mea ce are ? ” de ce a vecinului si nu a mea.

Sigur ca nu te opreste nimeni sa donezi si ptr cei din tara noastra .

Semnătură 

iPOD 3’rd gen 4GB
eMAC 17”  G4 1Ghz , 1GB RAM , 32 video Ram Ati 7500 , HDD 120 GB Samsung , MAC OS X 10.4.11 Tiger
PowerBook G4 1,5Ghz , 1,25 GB RAM , 60 GB HDD , DVD combo , GeForce FX Go 5200
iPOD Nano 3rd gen 4GB
iPOD Touch 2g 8GB
Pocket PC HP 2190B
Pocket PC HP IPAQ RX1950
EEEPC 701

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti(Madrid)
Macuser din: 19.04.08

am participat cu 10 euro pe un cont itunes spain…..

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Aproape offtopic. Ce nu ştie lumea. La amărîţii ăia ajunge abia 1/10 din sumă. Restul e mîncat de organizaţii, manageri, transporturi, taxe etc. Pare incredibil, dar e adevărat.