Cei care au conturi iTunes si pot sa downlodeze sper sa nu ramana insensibili la mesaj.
Aproape de finalul clipului veti vedea un mesaj in care se regaseste melodia pe iTunes si costa 10$.
Cine are cont poate imi da un PM sa ii trimit echivalentul a 10 sau 20 $ pentru a descarca melodia si ptr mine. Din nefericire nu am cont cu card pe iTunes.
Eram sigur ca o sa iasa asa . Trust me ca stiu f bine care e treaba cu orfanii si amaratii din tara noastra .
Eu personal am fost intr-o postura in care am asteptat donatii de la unii oameni pentru a trai. Undeva de 13000 euro pentru un ICD.
Tara noastra nu o poti compara cu Haiti. Aia sunt lumea a treia , au fost rasi de pe fata pamantului , cucu mancare , cucu apa , medicamente si altele . Sarmani sunt peste tot . Daca poti dona ok , nu iarasi ok.
Nu cred ca e nevoie sa ne lansam in polemici ” da capra din ograda mea ce are ? ” de ce a vecinului si nu a mea.
Sigur ca nu te opreste nimeni sa donezi si ptr cei din tara noastra .
Aproape offtopic. Ce nu ştie lumea. La amărîţii ăia ajunge abia 1/10 din sumă. Restul e mîncat de organizaţii, manageri, transporturi, taxe etc. Pare incredibil, dar e adevărat.