iPod Touch sau PDA?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07

Intenţionez să achiziţionez un iPod Touch de 8 Gb. Sunt interesat dacă pot avea internet mobil pe el (Vodafone, Orange sau RDS). Ce alternativă am la iPod Touch din categoria non Apple? Din ce am căutat pe internet, majoritatea PDA-urilor au doar slot de memorie, ceea ce implică o cheltuială în plus. La acceaşi 850 de lei cât ar fi un PDA mai dau bani să achiziţionez şi un card de memorie.

Care ar fi plusurile şi minusurile unui iPod Touch vs PDA?

Mulţumesc frumos.

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 06.03.07

Cea mai buna solutie e un smartphone luat cu abonament sau la fidelizare. Touch-ul nu are decit wifi, deci ai net doar in anumite locatii.

Semnătură 

iPod shuffle 1 GB 3rd gen
iPod nano 2nd gen 8 GB
iPod video 60 GB

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08

Cumpara-ti iPod Touch si un dispozitiv MiFi de la Vodafone sau Orange. Aparatul respectiv ia semnalul 3G si-l transmite ca WiFi, putandu-te conecta cu iPod Touch la net oriunde este retea Orange sau Vodafone. E gratis aparatul respectiv daca se cumpara la abonament de date.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

Din cate am incercat eu pana acum, nici un alt dispozitiv nu s-a comportat la fel de bine la iphone-ul al navigat pe net. Asa ca recomand iPod, DAR nu mai bine astepti tu 2-3 luni si iti iei iPad ?

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB