Am un ipod touch 3G 32 Gb, luat din Ro, cu soft original (update facut cu ultima versiune).
Am incercat sa-mi fac cont pe iTunes Ro si nu reusesc. Nici cu card, nici fara.
Am citit toate tutorialele posibile (se repeta majoritatea), cat si ce s-a scris aici pe forum despre acest subiect, dar tot nu reusesc.
Am dat adresa de email si datele personale valide, am un card despre care s-a scris si aici pe forum ca ar fi acceptat (otp mastercard negru, pe care-l folosesc si la internet banking), dar iTunes nu e de aceeasi parere.
Am incercat cu aplicatiile gratuite, astfel incat sa nu mai fie necesar cardul, si tot nu ma lasa (selectand la card: None). Mereu acelasi mesaj de eroare: Error description not available
Am incercat si la ore diferite.
Detin pentru prima oara un astfel de produs, deci s-ar putea sa-mi scape ceva simplu.
Face la fel și de pe iMac și de pe MBP ?
Ai încercat și cu o altă conexiune la rețea ? poate ISP-ul care îl ai blochează porturile folosite de iTunes (folosește conexiuni criptate pentru partea cu cardul de credit).
Și eu am la RTL și merge perfect.
Mergi și încearcă și din altă parte ca să elimini și posibilitatea asta.
Ai mai făcut cumpărături on-line cu cardul ăla ?
Ti-ai trecut la înregistare numele exact cum apare pe card și adresa exact cea pe care ai dat-o la bancă ?
Nu am mai folosit cardul la cumparaturi on-line pana acum. Iar adresa, nu stiu exact cum am trasmis-o la banca (adica formatul).
O sa incerc si de la alte conexiuni…
Totusi de ce nu merge fara card?