problema itunes store
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Constanta
Macuser din: 04.05.09

De fiecare data cand ii dau pe icoana itunes pe iphone-ul din semnatura imi apare din start “cannot connect to the itunes store. the itunes store is not supported in this country”. ce e de facut? am card in euro la volksbank dar cum fac sa ma inscriu daca nu imi da voie sa fac vreo setare ca la app store. Va multumesc!

Semnătură 

Apple rules.
iMac 21.5 inch, late 2012, Intel Core i5 2.7 ghz, 16 gb ram ddr3 1600mhz, 512mb video Nvidia Geforce GT640M, 256 gb ssd ADATA,
Macbook Pro late 2006, 2,16 Ghz Intel Core 2 Duo, 4 gb 667 mhz DDR2, 128 mb video ATI RADEON X1600, 500gb hdd
Macbook Pro mid 2010, 2,66 ghz intel core i7, 8gb ram 1067 DDR3, 512mb video, 500 gb hdd
iPhone 6 Gold

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pai n-ai ce-i face.
Doar sa-ti faci cont de SUA, te conectezi acolo si te uiti ce au aia pe acolo, ca altceva nu prea poti face.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

E mai simplu de atat. iTunes Store nu exista si pentru ROmania. Doar App Store. Sunt 2 lucruri separate. Intri frumos de pe PC/Mac in iTunes, selectezi App Store, si tara din care esti (Romania). Deabia pe urma iti faci un cont in care inregistrezi cardu ala al tau, si poti sa faci cumparaturi. Pt orice cont, iti trebuie un mail (care devine user-ul tau), o adresa valida si optional informatiile unui card care sa fie suportat de ei, pt eventualele cumparaturi. In cazul in care nu te intereseaza sa cumperi, decat sa iei aplicatiile free, atunci intra in App Store, selecteaza orice aplicatie free, si deabia pe urma, in ecranul prezentarii aplicatiei, selecteaza creerea unui nou cont. Astfel o sa te lase sa selectezi “None” cand ajungi la meniul de adaugare a cardului de credit, in etapele creeri contului. Asta este modalitatea prin care multi si-au creeat un cont in US…..totusi iti trebuie o adresa valida…....si gasesti una prin Google (in cazul in care vrei sa creezi cont pe US).

Sper ca te-am lamurit.
Bft!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 23.02.10

eu intampin greutati de 4 zile in crearea unui cont in itunes store. de fiecare data cand incerc sa ma inregistrez, dupa ce introduc si card si tot, imi da eroarea “We are currently experiencinf technical difficulties. please try again later”. a incercat cineva sa isi creeze cont pe store in ultimele zile? cum ati reusit, ce gresesc?