1 din 2
1
Basescu crede ca 99% dintre romani asculta manele
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 21.08.09

Sursa:
http://www.ziaruldeiasi.ro/national-extern/basescu-crede-ca-99-dintre-romani-asculta-manele~ni65t8

Nu stiu parerea voastra dar pe mine ma dezgusta tot mai mult omu asta.
Mi-e rusine cu asa un presedinte.

Asta e parerea mea proprie si personala.

Semnătură 

MacBook unibody; Apple Magic Mouse; iPad 4 32gb
—————————
PowerPC G4
iBook G3 Resurected - caut jocuri pt el, educative pt copii
Power Macintosh 7600
Macintosh Classic II
—————————
Iphone 4 32Gb iOS 6 - codat Orange

Omu cat traieste tot invata si ... tot prost moare.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Cupertino citește știrile și când în final o să avem iTunes Store ... 99% dintre melodii o să fie ... LOL

Acuma trebuie să recunosc: Future Sound Of Guță a lui Future Groove sună bine și este 100% sampled din manele. smile A văzut cineva albumul de vânzare pe undeva ? Că la tarabele din piață au rămas interziși când am întrebat grin

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

Mai ascultăm o manea, mai bem un șpriț cu un cioban, mai plesnim un copil. Treaba să meargă...
Să-ți fie rușine… Grigorutz… (pentru că ai deschis topicul ăsta:))

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 21.08.09

Da ... sa-mi fie rusine ca nu ascult manele, ca nu l-am votat pe Base, ca nu port tricou mulat pe care scrie cu sclipici “LOVE”, ca nu il am pe Guta pe desktop, ca nu am lanturi groase la gat ... si lista poate continua asa ca va las pe voi :D

Semnătură 

MacBook unibody; Apple Magic Mouse; iPad 4 32gb
—————————
PowerPC G4
iBook G3 Resurected - caut jocuri pt el, educative pt copii
Power Macintosh 7600
Macintosh Classic II
—————————
Iphone 4 32Gb iOS 6 - codat Orange

Omu cat traieste tot invata si ... tot prost moare.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 23.02.10
psergiu - 23 Februarie 2010 08:41 PM

Cupertino citește știrile și când în final o să avem iTunes Store ... 99% dintre melodii o să fie ... LOL

Nu ai vazut ca exista in iTunes US daca dai romania/romanian la search GUTZA si alte specimene?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

1. despre manele a zis “poate nu 99%”
2. nu inteleg, contesta cineva ca 99% dintre romani ” le place sa auda, poate nu 99%, dar sint atitia solisti, cintareti, daca ma gindesc de la Adi Minune pina la oricine, le plac manelele…”?? Ati fost la vreo nunta in ultimii 2-3 ani?
Nu vad in articol unde scrie ca 99% din romani asculta manele.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Grigorutz - 23 Februarie 2010 08:03 PM

Sursa:
http://www.ziaruldeiasi.ro/national-extern/basescu-crede-ca-99-dintre-romani-asculta-manele~ni65t8

Nu stiu parerea voastra dar pe mine ma dezgusta tot mai mult omu asta.
Mi-e rusine cu asa un presedinte.

Asta e parerea mea proprie si personala.

și eu cred la fel…
am trecut într-o seară, prin centru, pe lingă niște cârciumi - până la urmă, am preferat sa beau acasă la mine, ascultănd muzica mea…
ce e mai grav, e că manele răsună și din dacie, și din bemveu, și la fete și la baieți, și la bodega de la capătul tramvaiului dar și la casa universitarilor :(

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Vienna, Austria
Macuser din: 19.10.08

Sigur că 99% din români ascultă manele. Dar nu neaparat intenționat. Auzi în taxiuri, pe stradă etc.

Semnătură 

Membru retras.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06
huk - 23 Februarie 2010 10:29 PM

Ati fost la vreo nunta in ultimii 2-3 ani?

Da. La nunta mea nu s-au ascultat manele deloc. Asta din cauză ca aşa i-am cerut eu celui care întreţinea atmosfera muzicală. Şi nici nu au fost cereri din partea nuntaşilor care s-au distrat foarte bine şi fără zgomotele scoase de cei care “cântă” manele.

Oricum, eu mă bucur că mă aflu în categoria celor “1%”.  Poate şi din cauza asta aplic sintagma “Think Different” smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Black Mesa
Macuser din: 02.05.08

Este presedintele Romaniei, a facut o boacana din dorinta de a le explica rromilor ca reusesc si ei sa fie intreprinzatori in ceva, manele. Acel 99% aruncat a fost ca o metafora la “succesul” manelelor pe la nunti si petreceri. Nu stiu de ce va cantonati asa de tare in exactitatea cifrelor(unii dintre voi). Nici mie nu imi plac manelele dar ii dau dreptate lui Aram smile, oriunde esti pe strada se aude o manea de undeva, deci ascultator fara voie.
Acum daca ati fi fost mai atenti la toata acea intalnire, care s-a lasat cu mici scantei, poate nu ati mai fi asa de “rusinosi” in preajma presedintelui. Eu unul sunt satul de ONG-uri care zbiara anti-discriminare cand de cealalta baricada eforturile sunt minime in educatie. Oriunde mergi in UE gasesti un rrom roman pe undeva la cersit(si nu din invaliditate sau actuala nevoie).
Parca l-ati pandit la cotitura, “AHA te-am prins…99% zici ?”, si dai cu deontologii de la televiziunile de stiri(care predau meserie CNN-ului). Asa ca, Grigorutz cred ca te pripesti cu ura nefondata si filtrezi doar ceea ce poti invarti intr-o aparenta insulta la adresa ta si a stilului tau de viata(daca asta ai inteles tu din acel discurs - de fapt cred ca te-ai oprit la titlu si nu te-ai deranjat sa forezi).

Semnătură 

“Every man needs the whorehouse and the inn.”

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania, Bucharest 4
Macuser din: 10.10.07

99% suntem obligati sa ascultam datorita handicapatilor care “sparg samantza-n gura” in parcare, la 1 noaptea, cu bmw-ul sau audi cu numere de spania sau italia, rar germania, ce tremura din toate tablele de la basul ala de neam prost din portbagaj, pe ritmuri de gutza, matza, pu… ii mei ca sunt penali, dar nu ai ce face ca daca ai chemat politia, ei pentru o sticla de vin (caz real) dau si codul postal al celui ce a facut reclamatia…
Cat despre rromi, stati linistiti ca in madrid, la coborarea din avion, pe partea dreapta se aude “haorde mancati-as” dar pe stanga se aude ” shi fashi hai, di shi nu ni baji in siama? ” adica 100% moldoveanu din iasi.
nu am nimic cu ei, dar sincer, cand am vazut in tigani in Thassos, cat si moldoveni la cersit, mi-era rusine ca-s roman.
acum si statul roman are 80% din vina.
eu as umple puscariile cu toti.
dar in Romania, legea e ca sa fie.
ca asa, 80% din politicieni ar fi arestati pentru tradare de tara, afaceri ilegale si mai ales, trafic de influenta, 80% din avocati ca fura pe fata clientii, contabilii ca fac jmecherii in acte, etc.
e o vorba care circula si e dureros de grea…
“Romania, o tara extraordinara, minunata, frumoasa, raiul pe pamant… pacat ca-i locuita”.

si ca sa nu las un gust amar…

Eram in cazino… Nu mai aveam un chior in buzunar… Si ghici cine se aseaza in fata mea? Fane Spoitoru… ma gandesc eu cum sa ma bag in seama fara sa-mi rupa doua picioare si o mana, si-mi vine in cap numele lui… Vasile Ion… Il caut pe facebook… ii recunosc poza… ma mai uit pe acolo sa vad ce-i place si ghici ce? ii place sa dea bani cu camata… si soptesc “baaaaai ce-ar merge 40 de mii acum sa dau o gheara”. Bai si scoate 100 de mii frate din buzunaru’ de la spate. Dau o gheara, el imi taie o ureche… si ne imprietenim si pe facebook…

Semnătură 

Winblows Mac’s me crazy si iMac-tually going OS X !

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
rynn cminorplusb - 24 Februarie 2010 10:50 AM

” shi fashi hai, di shi nu ni baji in siama? ” adica 100% moldoveanu din iasi.
nu am nimic cu ei, dar sincer, cand am vazut in tigani in Thassos, cat si moldoveni la cersit, mi-era rusine ca-s roman.

Bine că eşti tu bucureştean. Cum te-ai simţi dacă aş generaliza şi eu acum şi aş spune că toţi bucureştenii sunt agramaţi şi că 80% din ei împrumută din gesturile, vorbirea şi comportamentul ţiganilor de pe acolo?

Ca o paranteză, pentru cultura ta generală, cei din Vaslui, Botoşani, Suceava au accent moldovenesc mai pronunţat faţă de cei din Iaşi. Şi da, cei din judeţele amintite au un procent mai mare de “reprezentativitate” în tările europene decât cei din Iaşi.

Dar deh…la voi la Bucureşti se dă ora exactă astfel încât voi sunteţi cei mai tari şi le ştiţi pe toate, nu?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member

ma refeream ca nu e vorba de moldoveanu de peste prut , cat despre bucurestean, nu prea sunt mandru ca ne-au napadit tiganii rau de tot.
iar Iasi este oras moldovenesc, nu ardelenesc…
iar generalizarea au facut-o altii nu eu “Roman = tigan” , din pacate…
nu am vrut sa se inteleaga ca TOTI moldovenii sunt cersetori, asa cum nici toti tiganii nu-s, unii mai muncesc, ca si romanul de altfel.
cat despre bucuresti, nu cred ca exista un oras mai murdar si mai neingrijit, asta nu inseamna ca si cetatenii orasului sunt la fel.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
rynn cminorplusb - 24 Februarie 2010 03:18 PM

ma refeream ca nu e vorba de moldoveanu de peste prut , cat despre bucurestean, nu prea sunt mandru ca ne-au napadit tiganii rau de tot.
iar Iasi este oras moldovenesc, nu ardelenesc…
iar generalizarea au facut-o altii nu eu “Roman = tigan” , din pacate…
nu am vrut sa se inteleaga ca TOTI moldovenii sunt cersetori, asa cum nici toti tiganii nu-s, unii mai muncesc, ca si romanul de altfel.
cat despre bucuresti, nu cred ca exista un oras mai murdar si mai neingrijit, asta nu inseamna ca si cetatenii orasului sunt la fel.

Păi așa cum generalizezi tu, au generalizat și ei.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member

alex imi cer scuze ca s-a inteles ca TOTI moldovenii din Iasi sunt cersetori, am vrut sa se inteleaga ca era vorba de moldoveni romani si nu din Basarabia (Moldova)
Cat despre generalizare, pot sa comentez eu ceva cand ala care omoara in italia si spania, care violeaza si fura, are cetatenie romana?
o fi el tigan, moldovean, muntean sau ardelean, dar pe pasaport tot romanian scrie din pacate…
iar basescu sa stii ca intr-un fel , cam are dreptate referitor la bucuresteni, in sensul ca ma uit pe strada si imi vine sa vomit cand vad romani albi ca varu cum vorbesc cu accent tiganesc, expresii tiganesti si mananca seminte (facand covorase pe jos bineinteles) si ascultand manele…
am inceput sa ma simt foarte minoritar cu pop-rock-ul meu

[ Modificat: 24 Februarie 2010 03:43 PM de rynn ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
rynn cminorplusb - 24 Februarie 2010 03:39 PM

alex imi cer scuze ca s-a inteles ca TOTI moldovenii din Iasi sunt cersetori, am vrut sa se inteleaga ca era vorba de moldoveni romani si nu din Basarabia (Moldova)
Cat despre generalizare, pot sa comentez eu ceva cand ala care omoara in italia si spania, care violeaza si fura, are cetatenie romana?
o fi el tigan, moldovean, muntean sau ardelean, dar pe pasaport tot romanian scrie din pacate…
iar basescu sa stii ca intr-un fel , cam are dreptate referitor la bucuresteni, in sensul ca ma uit pe strada si imi vine sa vomit cand vad romani albi ca varu cum vorbesc cu accent tiganesc, expresii tiganesti si mananca seminte (facand covorase pe jos bineinteles) si ascultand manele…
am inceput sa ma simt foarte minoritar cu pop-rock-ul meu

Să știi că aș fi reacționat la fel dacă spuneai că era 100% moldovean de Vaslui. Iașiul e doar un oraș adoptiv pentru mine rămânând aici după terminarea facultății, entuziasmat fiind atunci de cariera universitară ce începuse să se contureze. Pe mine m-a derajat generalizarea așa cum mă deranjează, desigur, și generalizarea făcută de occidentali. Însă aici este atât vina statului român care nu știe să dea niște legi clare care să condamne cerșetoria(care să se aplice atât celor care prestează așa ceva cât și celor care profită de ei), cât și a statelor care au permis ca acest fenomen(cerșetoria) să ia amploare. Până la urmă cei care cerșesc acolo nu sunt doar de naționalitate română. Uite un exemplu: în Finlanda a ajuns un cerșetor român care a început să stea pe la colțuri de stradă. Locuitorii orașului respectiv(nu mai țin minte care) s-au uitat curioși la el însă nu aveau mila necesară încât să-i arunce niciun bănuț ei nefiind obișnuiți cu așa fenomen. Mai mult, a venit în scurt timp poliția și l-a săltat. De ce? Pentru că acolo cerșetoria este interzisă.

Semnătură 

1 din 2
1