2 din 2
2
Basescu crede ca 99% dintre romani asculta manele
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania, Bucharest 4
Macuser din: 10.10.07

La noi nu o condamna pe Doamna Paunescu pentru accident soldat cu 2 morti sau pe nepotul Doamnei Tamara… d-apoi cersetorii de afara… sau din tara.
Noua ne trebuie un CIA, FBI sa aresteze tot odata si apoi sa-i judece, ca altfel , se scot unii pe altii, aia e…
legi exista, dar nu-s aplicate…
revenind la subiect, daca ar controla DOAR pe ce aparatura se fac manelele, si ar disparea 99%
ca toate-s facute in studiouri fara licente..
a ca au si ei un windows, un cubase, bine
dar nu exista studio de manele care sa dea 2000$ pe un pluggin Waves desi toti le folosesc, sa nu mai zic de instrumentele VST.

Semnătură 

Winblows Mac’s me crazy si iMac-tually going OS X !

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Parerea mea umila este ca anumite personaje feminime din familia preastimabilului nostru presedinte ESTE o pasarica tiganca imputita. Cu ‘Hă-Hă-Hă’ sau fara

PS: Nu cenzurati va rog..sunt cuvintele stimabilului. Fura-i-as telefonul lui..
huk - lasa-ne pe noi cu nesimtitul asta de golan, ca noi traim cu el pana una alta. Pe bune acum, nu suntem toti niste golani manelisti, care cand vrem sa aflam cat IE 2+2 cautam pe Google, tinichigim pe la masina sau servim la mese. Macar de ar fi facut ceva naibii pt tara asta, in afara sa fure si sa-si puna toata sleahta in functii peste tot

PS : Nu era mai bine inainte, cand nu se facea poiltica aici ?

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Black Mesa
Macuser din: 02.05.08
Alex Andreescu - 24 Februarie 2010 05:29 PM

Parerea mea umila este ca anumite personaje feminime din familia preastimabilului nostru presedinte ESTE o pasarica tiganca imputita. Cu ‘Hă-Hă-Hă’ sau fara

PS: Nu cenzurati va rog..sunt cuvintele stimabilului. Fura-i-as telefonul lui..
huk - lasa-ne pe noi cu nesimtitul asta de golan, ca noi traim cu el pana una alta. Pe bune acum, nu suntem toti niste golani manelisti, care cand vrem sa aflam cat IE 2+2 cautam pe Google, tinichigim pe la masina sau servim la mese. Macar de ar fi facut ceva naibii pt tara asta, in afara sa fure si sa-si puna toata sleahta in functii peste tot

PS : Nu era mai bine inainte, cand nu se facea poiltica aici ?

Nu, nu era mai bine inainte si bine ca ati facut dumneavoastra multe pentru aceasta tara.

Semnătură 

“Every man needs the whorehouse and the inn.”

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Vedeți cum încălcați regulamentul că trebuie să fac un ciclu la bateriile de la laser și n-aveam unde să le descarc.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member

Imi cer scuze nu am citit atent… “inainte” as in Romania si nu acest forum. Scuze inca odata smile. Chiar subscriu la ce a zis domnul Andreescu legat de temele de genul “[Insert politician name here] a facut nu stiu ce, a zis nu stiu ce”, care ar trebui fi interzise; insa doar aici sunt de acord >:D.

[ Modificat: 24 Februarie 2010 08:32 PM de companyofheroes ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Evident - partea cu ‘insert politician’s name here’ se aplica.
Totusi, umila mea parere este ca ceilalti (fara sa le duc dorul sau sa-i laud..chiar departe de mine gandul asta - si aici intelegeti orice prin ‘ceilalti’) macar nu vorbeau in public ca la usa cortului, nu ascultau public manele, nu declarat vrute si nevrute, nu furau telefoane, nu erau niste golanasi de cartier pe fata. EU unul nu sunt asa si din pacate avand un presedinte care se manifesta in felul acesta, mie unul imi provoaca un sentiment profund de repulsie. Poate asa ne vad si altii, nu ?

Repet, doar la asta ma refer si este doar opinia mea. NU am zis nimic de scoala, educatie, limbi straine vorbite, pregatire..

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member

Imi pare rau ca nu privesti articolul/evenimentul in ansamblu si te opresti la propriu, la sintagma(sau metafora daca vrei) “99% ...” Nu stiu cati dintre voi stiu ce s-a discutat la acea intalnire si anume problema rromilor in a-si “gestiona” problemele. In Romania de astazi daca calci un rrom pe picior esti acuzat de rasism si toate cele.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08
rynn cminorplusb - 24 Februarie 2010 10:50 AM

[...]
Cat despre rromi, stati linistiti ca in madrid, la coborarea din avion, pe partea dreapta se aude “haorde mancati-as” dar pe stanga se aude ” shi fashi hai, di shi nu ni baji in siama? ” adica 100% moldoveanu din iasi.
nu am nimic cu ei, dar sincer, cand am vazut in tigani in Thassos, cat si moldoveni la cersit, mi-era rusine ca-s roman.[...]

Şi eu sînt moldoveanu din Iaşi şi nu-mi aduc aminte să fi fost în Madrid la cerşit. Nici taică-miu sau bunică-miu n-au fost. Nu ştiu, să-i întreb…

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

2 din 2
2