2 din 2
2
Sunt tatic pentru prima oara si am o fetita :))
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Sa-ti traiasca fetele, sa se faca din ce in ce mai frumoase si mai sanatoase. Sa te bucuri de ele si sa fiti fericiti. Eu, dupa doi ani si trei-patru luni, inca mai raman uimit de ce-i poate trece prin cap, ce conexiuni face. Si, da, aplica pt. permis de port-arma. Iti va fi necesar grin

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 17.09.08

Sa va traiasca! Sa fie isteata si sanatoasa!

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg. Mures
Macuser din: 18.10.05

Felicitari! Din experienta iti recomand urmatoarele seriale—presupunind ca o sa mai ai vreme sa te uiti la filme—foarte potrivite pentru tatici de fetite, mai ales pentru taticii mai geeks:

1. Caprica - prequel la Battlestar Galactica, minus nave spatiale si impuscaturi. Doi tatici de fetite sint personajele principale. Relatia lui Daniel Graystone cu fiica lui e fascinanta.
2. Castle - un scriitor de best-sellers (jucat de Nathan Fillion din Firefly) ajuta pe NYPD ca sa rezolve crime. El, Richard Castle, are o fetita si interactioneaza intr-un mod foarte misto.
3. LazyTown. Fiica-mea azi-noapte vorbea in somn cu Sportacus si cu Pixel.

:)

Mult succes!

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07

copii au o mare problema, nu vin nici cu manual tehnic de folosire, nici cu garantie.
după 4-5 saptamini i se vor repara permisiunile smile se va obisnui cu casa si obiceiurile ei…

sa va traiasca piciul, sa va bucurati de/cu el!!!

tot binele din lume!

daca nu auzi cind cade din pat, culca-l pe sifonier!

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Buzau
Macuser din: 23.05.08

Cele mai sincere urari de bine si SA VA TRAIASCA!

Cineva a zis:

“Felicitari,a mea are 1 an si 10 luni,e frumos dar si foarte obositor,inca se mai trezeste noaptea si striga “tatiii,tatiiii” “

Eu trebuie sa zic exact asa:

Felicitari, al meu are 1 an si 10 luni, e frumos dar si foarte obositor, inca se mai trezeste noaptea si striga “mama, mama si pe urma tatiii, tatiiii”!

iar ce a zis haris este perfect adevarat!!! LOL

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta

Am ajuns acasa, am luat si prima masa. Ma apuc de facut poze si de studiat smile
Multumesc pentru seriale. Pentru arma mai astept vreo 5 ani si imi iau pusca cu luneta smile (si-a luat un prieten de-al meu cu aer comprimat, luneta bate la 50 de metri - 1000 ron smile)

Semnătură 

Have an apple.
-It’s good for you!

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nici nu-ti trebuie mai mult de 50 m. E de-ajuns wink

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08

Copiii sînt un prilej de fericire! Bun venit pe lume, să fie sănătoasă, bucuroasă, veselă şi fericită! La fel şi voi, părinţii.
Am şi eu o fetiţă, te înţeleg wink

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti,Vanghelistan
Macuser din: 06.10.06

Felicitari si sa-ti traiasca.Al meu face azi un an si 11 luni.Bine ca sunt multe mac userite sa aiba de unde alege cand o creste mare.Sper ca nu trageti cu pusca si dupa macuseri juniori….....

Semnătură 

MBP Late 2016 2.9 Quadcore I7,AMD Radeon Pro,512 SSD
IPhone 7 128 Gb, IOS 10.1
Iphone 6 64 Gb, IOS 9.1.2
Iphone 5S
Iphone 4S
Ipad….
Aprilia Mojito

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Poza, copie CI, arbore genealogic si declaratie de avere. Toate astea se pun intr-un dosar plic si se depun la resedinta vizatei. In termen de 30 de zile veti primi un raspuns grin

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Steji - 25 Februarie 2010 10:01 PM

Poza, copie CI, arbore genealogic si declaratie de avere. Toate astea se pun intr-un dosar plic si se depun la resedinta vizatei. In termen de 30 de zile veti primi un raspuns grin

dac-ati sti cati pretendenti am deja :D

Semnătură 

Have an apple.
-It’s good for you!

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.01.09

Să-ți trăiască fata și să fiți fericiți. Și eu sunt tată de fată așa că știu deja cam prin ce o să treci, o să vezi pe pielea ta smile
Fi-mea are trei ani și zilele trecute mi-a spus extrem de serioasă: “Tati, tu nu mai ești prințul meu, ești prințul lu’ mami. Prințul meu este Kevin, de la grădiniță”.

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Şi Vlad al meu o salută pe fata ta. Deşi nu ştie c-o salută, încă. El nu se trezeşte noaptea, aproape niciodată, de aia chestia cu taaaatiii şi maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiii n-o cunosc.

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07
iaru - 26 Februarie 2010 07:51 AM

El nu se trezeşte noaptea, aproape niciodată...

fiul tau umbla noaptea prin cluburi si daca se trezeste noaptea cind e in pat isi aprinde o tigare, bea o cafea si se culca cu prietena lui… iar! o face in liniste si d-aia tu nu auzi maaa-ma sau ta-ta ta-ta… cred eu.

parca “piciul” tau este suficient de mare sa fie tata…
daca ma insel, imi cer scuze.

Semnătură 

 ǝʞıl ı

2 din 2
2