Sa-ti traiasca fetele, sa se faca din ce in ce mai frumoase si mai sanatoase. Sa te bucuri de ele si sa fiti fericiti. Eu, dupa doi ani si trei-patru luni, inca mai raman uimit de ce-i poate trece prin cap, ce conexiuni face. Si, da, aplica pt. permis de port-arma. Iti va fi necesar
Felicitari! Din experienta iti recomand urmatoarele seriale—presupunind ca o sa mai ai vreme sa te uiti la filme—foarte potrivite pentru tatici de fetite, mai ales pentru taticii mai geeks:
1. Caprica - prequel la Battlestar Galactica, minus nave spatiale si impuscaturi. Doi tatici de fetite sint personajele principale. Relatia lui Daniel Graystone cu fiica lui e fascinanta.
2. Castle - un scriitor de best-sellers (jucat de Nathan Fillion din Firefly) ajuta pe NYPD ca sa rezolve crime. El, Richard Castle, are o fetita si interactioneaza intr-un mod foarte misto.
3. LazyTown. Fiica-mea azi-noapte vorbea in somn cu Sportacus si cu Pixel.
copii au o mare problema, nu vin nici cu manual tehnic de folosire, nici cu garantie.
după 4-5 saptamini i se vor repara permisiunile se va obisnui cu casa si obiceiurile ei…
sa va traiasca piciul, sa va bucurati de/cu el!!!
tot binele din lume!
daca nu auzi cind cade din pat, culca-l pe sifonier!
“Felicitari,a mea are 1 an si 10 luni,e frumos dar si foarte obositor,inca se mai trezeste noaptea si striga “tatiii,tatiiii” “
Eu trebuie sa zic exact asa:
Felicitari, al meu are 1 an si 10 luni, e frumos dar si foarte obositor, inca se mai trezeste noaptea si striga “mama, mama si pe urma tatiii, tatiiii”!
Am ajuns acasa, am luat si prima masa. Ma apuc de facut poze si de studiat
Multumesc pentru seriale. Pentru arma mai astept vreo 5 ani si imi iau pusca cu luneta (si-a luat un prieten de-al meu cu aer comprimat, luneta bate la 50 de metri - 1000 ron )
Copiii sînt un prilej de fericire! Bun venit pe lume, să fie sănătoasă, bucuroasă, veselă şi fericită! La fel şi voi, părinţii.
Am şi eu o fetiţă, te înţeleg
Felicitari si sa-ti traiasca.Al meu face azi un an si 11 luni.Bine ca sunt multe mac userite sa aiba de unde alege cand o creste mare.Sper ca nu trageti cu pusca si dupa macuseri juniori….....
Poza, copie CI, arbore genealogic si declaratie de avere. Toate astea se pun intr-un dosar plic si se depun la resedinta vizatei. In termen de 30 de zile veti primi un raspuns
Poza, copie CI, arbore genealogic si declaratie de avere. Toate astea se pun intr-un dosar plic si se depun la resedinta vizatei. In termen de 30 de zile veti primi un raspuns
Să-ți trăiască fata și să fiți fericiți. Și eu sunt tată de fată așa că știu deja cam prin ce o să treci, o să vezi pe pielea ta
Fi-mea are trei ani și zilele trecute mi-a spus extrem de serioasă: “Tati, tu nu mai ești prințul meu, ești prințul lu’ mami. Prințul meu este Kevin, de la grădiniță”.
Şi Vlad al meu o salută pe fata ta. Deşi nu ştie c-o salută, încă. El nu se trezeşte noaptea, aproape niciodată, de aia chestia cu taaaatiii şi maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiii n-o cunosc.
fiul tau umbla noaptea prin cluburi si daca se trezeste noaptea cind e in pat isi aprinde o tigare, bea o cafea si se culca cu prietena lui… iar! o face in liniste si d-aia tu nu auzi maaa-ma sau ta-ta ta-ta… cred eu.
parca “piciul” tau este suficient de mare sa fie tata…
daca ma insel, imi cer scuze.