2 din 2
2
Abonamentul tau si iPhone
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.06.09

abonament special cu credit inclus, 25 euro abonamentul care imi da aproape 50 euro credit (pile, tarife 8 centi national, 4 centi in retea) si un extraoptiune de internet “nelimitat” de 6GB. toate astea la 41 euro fara tva.

Semnătură 

<insert Apple products here>
“Too many people spend money they haven’t earned, to buy things they don’t want, to impress people they don’t like.” - Will Rogers

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Tulcea, Romania
Macuser din: 31.03.06

am eu un net jalnic de la t-mobile.  Au promis ca upgradeaza reteaua in zona mea la DSL de anul trecut din iunie.  tot la 80kB/s a ramas…
  Cam toate sunt o apa si un pamant,  clientii noi au super oferte si tu client vechi care a pompat bani din greu platesti cat nu face. Nu se merita sa faci abonamente mai lungi de un an, mai ales ca acum portarea functioneaza si in Romania.

Semnătură 

if it works .. don’t screw with it

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

In momentul asta pentru iPhone-ul 3G am urmatoarele de la Vodafone:

Voadfone Complet 100 min. nationale si 800 in retea cu 9 EUR
Optiune Mobile Internet 200 MB (reportabili pana la 200 MB si de obicei consum max. 100-130 MB pe luna) 6 EUR

In momentul asta nu mai sunt sub contract dar tot refuza sa imi reduca pretul pentru MI200 care mi se pare exagerat (singurul avantaj fata de internet pe mobil este viteza de 3,6Mbps).

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 10.04.07
leeloo - 26 Februarie 2010 09:05 AM

am eu un net jalnic de la t-mobile.  Au promis ca upgradeaza reteaua in zona mea la DSL de anul trecut din iunie.  tot la 80kB/s a ramas…
  Cam toate sunt o apa si un pamant,  clientii noi au super oferte si tu client vechi care a pompat bani din greu platesti cat nu face. Nu se merita sa faci abonamente mai lungi de un an, mai ales ca acum portarea functioneaza si in Romania.

In ce tara esti?

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 10.04.07
gorrocs - 26 Februarie 2010 09:16 AM

In momentul asta pentru iPhone-ul 3G am urmatoarele de la Vodafone:

Voadfone Complet 100 min. nationale si 800 in retea cu 9 EUR
Optiune Mobile Internet 200 MB (reportabili pana la 200 MB si de obicei consum max. 100-130 MB pe luna) 6 EUR

In momentul asta nu mai sunt sub contract dar tot refuza sa imi reduca pretul pentru MI200 care mi se pare exagerat (singurul avantaj fata de internet pe mobil este viteza de 3,6Mbps).

Ai putea sa faci alta jmekerie, pe care am pus-o in practica (si a dat roade), si o sa ma mai folosesc de ea: suna-i la *222 si intreaba-i care sunt etapele premergatoare portarii si ce acte iti trebuie. Daca nu mai esti sub contract, o sa te sune un Gigi in urmatoarele zile sa te intrebe de sanatate si o sa scuipe o oferta.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.06.09

la mine asa au facut, dar nu au putut sa bata oferta orange de nici un fel, asa ca am trecut pe orange.
abonamentul la vf s-a transformat in cel de 3 euro, fara nimic smile

Semnătură 

<insert Apple products here>
“Too many people spend money they haven’t earned, to buy things they don’t want, to impress people they don’t like.” - Will Rogers

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 27.02.10

eu tocmai mi-am luat 3GS 16GB la oferta de la Orange (cu abonament) la 249EUR. Am 1100min in Orange (90% din cei cu care vorbesc), 150min nationale, 100 sms nationale si 500MB cu 21EUR, tva inclus (este practic delfin 12 plus optiunea My Smartphone de 9).

2 din 2
2

‹‹ Biblia Iphone      Iphone 3gs digitizer ››