Cosmote devine T-Mobile
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.12.07

Cosmote devine T-Mobile

Doar un zvon, sau realitate?

Am vorbit cu cei de la Cosmote si au confirmat zvonul, si spun ca rebranduirea se va face peste aprox 3 luni, cand vor introduce si 3G

Voi ce parere aveti?

Chiar ma intreb: cati din cei care sunt deja pe ganduri sa paraseasca VDF si Orange, o vor face daca Cosmote va fi T-Mobile?

Presupun ca multi

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Eu am lucrat la Connex până cu o săptămână înainte să devină Vodafone. Și impresia mea (și a majorității foștilor colegi) este că “internaționalizarea” unie firme românești nu este întotdeauna lucrul cel mai bun pentru consumator. T-Mobile a plătit bani grei pt Cosmote. Și acum va trebui să-i scoată luând mai mulți bani de la clienți cu investiții cât mai mici.

Acum vom avea de ales între trei rele.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.11.08

Total de acord! Connex-ul era super tare inainte sa fie inghitit de Vodafone, aveau cea mai buna retea, cele mai bune oferte, chiar si reclamele erau mai inspirate. Nimic n-a mai fost la fel dupa aceea, si ca urmare Orange a devenit lider de piata in mai putin de 2 ani; chiar si culoarea rosie mi se pare ostentativa in raport cu verdele de Connex. Acum te bat la cap cu reclame pe telefon, pana dai de aia de la relatii clienti ti se descarca bateria si cand vrei sa reziliezi contractul incearca sa te impiedice in toate felurile. Odata cu Connex-ul a disparut o legenda…

Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
AppleGeek - 25 Februarie 2010 03:11 PM

Odata cu Connex-ul a disparut o legenda…

Bai…hai totusi sa nu exageram smile)

Niciodata nu a avut Connex asa oferte, incat sa poti sa il cataloghezi ca o legenda smile)

Aveam abonamentul Connex Start care avea 10 centi in retea si 35 in afara retelei para si imi venea factura de ma rupea.

Asa, legenda poti spune ca este Cosmote care iti da pt 11 euro 1500 minute in retea si 150 in afara. Connexul nu a avut nicodata dar niciodata asa ceva.

Ce ciudat era totusi smile Connex si dialog parca a trecut o vesnicie de atunci

Abia astept sa vad oferta pe care mi-o va face Vodafone pentru reinoirea contractului. Fara 3000 min pe luna la ab de 85euro nici nu discut

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Roman
Macuser din: 28.01.08

Ce legatura are topicul initiat de tine cu subiectul iPhone ?

Semnătură 

TRUST NO ONE !

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
bully - 25 Februarie 2010 03:38 PM

Ce legatura are topicul initiat de tine cu subiectul iPhone ?

Practic nici nu are legatura cu iPhone

Teoretic, te-ar putea ajuta pe tine sa te decizi la ce companie de telefonie sa te muti cu iPhone-ul cand iti expira contractul wink

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

Va fi interesant de vazut ce vor face domnii de la T-Mobile cu reteaua Zapp. Mai tine minte cineva reteaua NMT? Presimt ca ne vom trezi toti (clientii Zapp) portati vrand-nevrand in Cosmote/T-Mobile iar telefoanele pe CDMA vor fi numai bune de aruncat. Asta in timp ce o tanti de la relatii clineti incearca de zor sa ma convinga de utilitatea “terminalului tip Blackberry z910”.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 05.01.09

Nu cred că se va întâmpla prea curând trecerea de la Cosmote la T-Mobile. În momentul de față (dacă informațiile mele sunt corecte) Deutsche Telekom deține doar 30% din OTE iar anul trecut au anunțat că nu au în planuri o eventuală intrare pe piața din Balcani a lui T-Mobile, pe fondul crizei. Nu că ar fi imposbil (Cosmote tocmai ce-a anunțat niște cifre cel puțin interesante pentru anul trecut), doar că nu o văd încă. Cel mai probabil Cosmote are de “scăpat” de licența de CDMA450 deținută de Telemobil mai întâi (expiră în 2012) și de-abia după aceea ar putea să își alinieze gama de produse la T-Mobile, în eventualitatea unui re-branding.
Până atunci oamenii vorbesc…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 01.02.10

Ar fi interesant daca T-Mobile ar intra in Romania cu aceleasi oferte si telefoane ca in strainatate. Sunt de 10 ani cu acelasi numar pe Vodafone ( Connex ) si calitatea serviciilor nu mi s-a parut ca a scazut, dar preturile cu siguranta au crescut. T-Mobile ar fi intr-adevar o solutie de luat in considerare pt mine, care chiar vreau sa ma portez pe alta retea.

Semnătură 

iMac intel Alu. | iPad 64 GB WiFi | iPhone 4 |
Finely tuned.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 19.06.09

sigur preturile nu au scazut in zece ani.
inainte erau niste oferte de acum te miri “cum naiba dadeam 10 euro ca sa vorbesc 150 minute cu familia”?
ofertele sunt din ce in ce mai bune la toti, parerea mea.

Semnătură 

<insert Apple products here>
“Too many people spend money they haven’t earned, to buy things they don’t want, to impress people they don’t like.” - Will Rogers