Ipod Shuffle .. lost charger..
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.11.09

Salut, cum nu pot sa alerg cu Iphone fiind prea greoi.. mi-am cautat vechiul ipod shuffle dar n-am mai gasit cablul ala de sync\incarcare. Stie cineva unde gasesc o mizerie d-aia de cablu la un pret acceptabil (pana-n 30 lei) care sa-si faca treaba? la sugatorii astia de bani (si nu numai) ce se numesc ‘distribuitoare produse apple, cablu’ original este vreo 140 Ron.. so..?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 15.11.08

Intai trebuie sa te asiguri ca se mai aprinde ipod-ul, daca il lasi mult timp descarcat pe baterie 0 acesta o sa moara si nu mai ai ce-i face decat sa iti iei unul nou. M-am lovit de problema asta si in Ro nu am gasit nici un fel de inlocuitor, asa ca m-am dus la un electrician si mi l-a facut el folosind materialele astea : http://e-interfete.blogspot.com/2008/12/cablu-usb-sync-charger-pentru-ipod.html

Semnătură 

Setup: cateva produse Apple pe care nu simt nevoia sa mi le afisez aici.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

pai nu cred ca pot sa-mi dau seama daca se mai aprinde fara vreun cablu.. ceva :D .. nu cunosc niciun electrician :(

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Ai incercat sa aprinzi iPod-ul ? I se aprinde vre-un led, orice ? Cat timp a stat descarcat ?
Electricieni gasesti destui prin oras, fiecare e capabil sa faca legatura aia si te costa muuult mai putin decat orice din comert.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Scrie la profil din ce oras esti si te intalnesti cu un user care are cablu si timp.
Macar vezi daca mai merge iPod-ul.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

a stat descarcat aprox 6 luni.. something like that… l-am folosit aprins o singura data atunci knd l-am cumparat :D.. am tot apasat pe el on-off-on-off nu se aprinde ledu ala… (sunt din Bucuresti)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Du-te cu el la Noumax la service si vezi ce-ti spun baietii de acolo, daca ai noroc poate inca e in garantie. Mi-e mi-a murit un asa un shuffle stand nefolosit cam 4-5 luni.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

nu-mi gasesc amaratu’ ala de cablu d’aramite garantia smile). am gasit un om bun pe comp. games si inainte sa cumpar cablu pot sa incerc si shuffle-u sa vad daca mai e viu. multumesc

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

daca merge pot sa-ti iau eu unul de aici cu o lira-doua
http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias=aps&field;-keywords=ipod+shuffle+cable&x=0&y=0

P.S. eu mi-am luat de curand cabluri pentru ifon, un snop, sa fie peste tot, prin orice sertar, sa nu mai ma car cu ele. Merg perfect, arata chiar foarte bine.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

‹‹ Videoclipuri pentru iPod      Shuffle 4G/3G ››