Nu e sugestie , nu e reclamatie…e o intrebare
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti -Baneasa
Macuser din: 09.02.09

Pentru ca nu am gasit o rubrica a intrebarilor as vrea sa intreb aici adminul daca am voie sa repet un anunt de vanzare usor modificat si dupa cat timp. Stiu , stiu ca il pot modifica pe cel vechi, dar as vrea o precizare in legatura cu repetarea.
Multumesc

Semnătură 

iMac 3.06 - 20” Intel Core i3 RAM 8Go
iPod clasic 60 GB
iPhone 3G S 16GB
iPad 32 GB wi-fi 3G
ipad 32 GB wi-fi
Apple TV

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Din pacate pentru tine si din fericire pentru timpul liber al administratorilor si moderatorilor, nu. Nu ai voie sa-l repeti.

P.S. Daca te uiti la volumul de anunturi de acolo, in 2-3 zile n-ar mai fi in top, oricum. Ceea ce ar duce la nebunia up-urilor cu o batalie pe care tu ai pierde-o. “Profesionistii” ar fi fericiti sa stea sa dea up non-stop.
Cine are nevoie gaseste iar ofertele bune se dau primele.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti -Baneasa
Macuser din: 09.02.09
Administrator - 01 Martie 2010 05:32 PM

Din pacate pentru tine si din fericire pentru timpul liber al administratorilor si moderatorilor, nu. Nu ai voie sa-l repeti.

P.S. Daca te uiti la volumul de anunturi de acolo, in 2-3 zile n-ar mai fi in top, oricum. Ceea ce ar duce la nebunia up-urilor cu o batalie pe care tu ai pierde-o. “Profesionistii” ar fi fericiti sa stea sa dea up non-stop.
Cine are nevoie gaseste iar ofertele bune se dau primele.

Multumesc,
Inteleg, ai dreptate. In fond sunt atatea saituri de anunturi. E drept ca nici forumul nu este facut pentru anunturi dar si sansa “o data in viata” este putin…Ce sa fac daca nu poate preciza nimeni un pret pentru o vanzare sigura ?
Poate facem o rubrica de licitatii. Eu am de gand sa cobor cate un milion in fiecare saptamana(de exemplu)...

Semnătură 

iMac 3.06 - 20” Intel Core i3 RAM 8Go
iPod clasic 60 GB
iPhone 3G S 16GB
iPad 32 GB wi-fi 3G
ipad 32 GB wi-fi
Apple TV