nu stiu daca merita flow,eu am luat pentru rapidweaver si sper sa il deblocheze
la flow imi place optiunea de edit si quickview dar quickview se vede prost!
pe site scrie 7 aplicatii la 19.95$
daca dai buy, iti arata cele 7 icoane si zice sa bagi cardul. un click si gata.
la support zice ca iti trimite chitanta si licentele in ziua cumpararii
nu scrie nicaieri ca iei doar 5 aplicatii cu 19.95
nu scrie nicaieri ca faci un pariu cu macheist pentru celelalte doua. mai mult, descrierea zice “The only catch? The nanoBundle is here for exactly one week. What are you waiting for?” cu accent pe ONLY.
macheist are voie sa organizeze jocuri de noroc? pariuri?
chitanta electronica ce contine? 5 sau 7 licente?
nu exista un terms & conditions care sa tina loc de contract cu clauze, dar chiar daca ar fi, trebuie sa existe o metoda impartiala si transparenta de a stabili indeplinirea clauzelor. ca sa nu mai mentione ca pentru RW nu e nici o clauza. iti dau aplicatia sau nu, doar ei decid cum vor ei sa decida. daca sunt sadici o sa puna ca primesti RW doar daca vand 1 milion de bundle-uri… adio RW. 20$ pentru aplicatii cu alternative perfect egale free.
nu stiu sa existe cotabiliceste posibilitatea de a schimba obiectul unei vanzari DUPA vanzarea propriuzisa. adica te duci la magazin, iti cumperi un Mac si 2 saptamani mai tarziu, noumax/istyle iti mai trimit acasa si un iPad, asa… ca au depasit si ei nustiuce cifra de vanzari
de aia zic, i dont get it!
asa ca zic, fie:
1. e doar un truc publicitar ca sa dea sentimentul de urgenta si absolut toti cumparatorii primesc 7 licente indiferent de cate pachete vand macheist (asta ar fi my safe bet)
2. macheist incalca mai multe reguli de sales si orice user ia screenshotul care l-am facut si e atasat in primul mesaj din topic, un screenshot din pagina de buy le trimite la support si apoi fie primeste 7 licente pentru 7 programe, fie merge la banca si cere anularea platii pe motiv ca a fost frauduloasa. eu asa as face fara rapidweaver.
am citit si pe forum (in timp ce scriam mesajul) si toti zic ca da, o sa se deschida, ca de obicei si ca e de bun simt ca daca era greyed out atunci e clar ca nu e disponibila. asta e un argument pueril, o imagine un pic transparenta nu suprascrie un titlu mare si niste conditii la vanzare…
in fine, o sa vedem. e doar un rant steril, n-am cumparat bundle-ul asta, nu e nici un program pe care sa il folosesc macar foarte rar.
Eu am cumparat pentru rapidweaver si sper ca il voi primi,restul aplicatiilor nu imi folosesc.
Faza ciudata e ca la inceput rapidweaver nu era blocata!
Nu mi se pare deloc nesimtire. Sunt cei mai mari, daca ati vazut alte bundle-uri ati vedea ca pentru 49.99 dau un program bun si restul umpluturi, ca sa nu zic ca nu doneaza nimic. Aici primim destule lucruri dragute lamai putin de jumatate din pretul altora, cu numar asemanator de aplicatii. Sunt cei mai mari(urmatorii vand mai putin de jumatate), doneaza o parte si mai fac si chestii de genul asta ca sa nu fie userii dezamagiti.
In privinta asta sunt de acord,nu sunt de acord cu faptul ca au modificat oferta.
Am cumparat acest bundle pentru rapidweaver,cand sa primesc licenta apare blocat,asta consider ca e nesimtire.
e evident pentru mine acum ca o sa dea si RW indiferent de cate vand
unel bundle-uri s-au vandut bine, ideea e buna, dar trebuie sa vina cu soft divers fara sa fie repetitivi ca sa vanda mult de fiecare data. Oricum, un milion de $ pentru soft de mac nu e nimic…