intrebare website [rapidweaver]
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

A aparut noul bundle de la macheist si am vazut printre acele softuri si rapidweaver.Eu am un website creat cu iWeb pentru amanet-ul meu si as vrea sa stiu daca pot crea o baza de date cu rapidweaver pentru produsele care le am la vanzare in amanet.
Pe scurt,ma intereseaza daca rapidweaver ma ajuta sa creez o pagina unde clientul se poate inregistra cu nume,prenume,adresa iar dupa login sa aiba o sectiune cu contul lui si produsele care le-a cumparat.
Pentru produse ma gandesc ca nu trebuie neaparat baza de date ci doar numele produselor si o poza iar cand se vinde ceva sterg produsul(descrierea).
In acest bundle este si “Flow” care m-ar ajuta sa fac asta comod smile

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

Pentru tot ce ai postat tu mai sus trebuie baza de date.
Din ce vad eu RapidWeaver este doar un alt editor WYSIWYG (What You See Is What You Get) atat si nimic mai mult.
Intrarile in bazele de date, Query-urile se fac prin intermediul PHP or ASP. Pentru asta-ti trebuie un server care sa suporte unul din cele doua limbaje PHP server - free, Apache pe mac sau mai simplu MAMP (MAC) WAMP (WIN) UAMP (UNIX) LAMP (Linux) sau ASP-pe bani (din ce stiu eu pe MAC nu merge ASP).
Nu prea exista (din ce stiu eu) app-uri de gen click click click si gata baza de date, gata formurile, gata tot. Aici cam trebuie cod scris de mana…. sau luate portiuni de cod free, dar tot treba sa stii cu ce se mananca.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.