AJUTOR - transfer arhiva Outlook in Entourage
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Paris
Macuser din: 09.12.08

Baieti am nevoie de ajutorul vostru.

Mi-am luat la birou un iMac si am nevoie sa transfer toata arhiva din vechiul PC in iMac, mai precis din Outlook in Entourage
Am tot incercat diferite moduri dar fara succes, am crezut ca e mai simplu. Folosesc mac de multa vreme dar nu la birou si nu am avut nevoie pana acum de chestia asta.

Deci pe PC am Microsoft Office Outlook 2007 si pe Mac am Entourage 2008
Chestia e destul de urgenta, orice sugestie este binevenita, va raman dator smile

Multumesc si toate cele buna
Gavril

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Instalezi Thunderbird pe PC, il pui sa importe tot, iei .mbox-ul rezultat (care e format standardizat) si apoi faci in Entourage:
Import Information from a Text File, and then click Import Information from an MBOX Format Text File

Din .mbox poti sa importi si in mail.app (poate e timpul sa renunti la M$)

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.06.09

si eu am folosit entourage la inceput, dar imi place la nebunie SMART MAILBOXES din mail.app si de vreo 6 luni am trecut cu toate pe mail.app

Semnătură 

<insert Apple products here>
“Too many people spend money they haven’t earned, to buy things they don’t want, to impress people they don’t like.” - Will Rogers

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 15.08.06

O alta optiune e sa folosesti O2M de la little machines. E un shareware daca ai nevoie de mai multe informatii da un PM. Are avantajul ca poti lua totul din outlook, calendar, contacte, mesaje. Am transferat vreo 15 calculatoare cu el fara probleme.