Papers - Software for Research
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Am descoperit recent aplicatia Papers si simt nevoia sa o recomand mai departe.

http://mekentosj.com/papers/

Este practic un iTunes pentru lucrarile stiintifice, cartile si alte documente in format electronic necesare pentru activitatatea de cercetare stiintifica lucrari de licenta, dizertatie sau teze de doctorat. Are suport pentru foarte multe tipuri de fisiere si lucrul care mi-a placut cel mai mult, ofera integrare cu bazele de date stiintifice internationale (util bineinteles daca institutia din reteaua carei va conectati are un abonament la respectiva baza de date).

Am putut astfel sa pun la un loc zeci de pdf-uri si doc-uri raspandite prin tot hard-diskul. Se pot acorda calificative, face notatii pe text si multe altele.

Exista o versiune trial valabila 30 de zile. Dupa costa $42 iar cu reducere de student $25.2. Trebuie trimisa o dovada de student scanata pe mail si primiti un cod de reducere pentru magazinul on-line. Atentie sa nu alegeti la adresa de facturare o adresa din U.E. deoarece la pretul final se va adauga TVA.

Aplicatia a primit si un Apple Design Award in 2007. Este dezvoltata de doi olandezi.