De 2 ani visez la un mac,si in sfarsit am posibilitatea de a achizitiona unul.Toate bune si frumoase pana ma duc la magazin.
Sunt informat ca nu sunt pe stoc si nici nu au avut,Imacuri quad de 27 “,nici nu au idee cand o sa fie disponibile(apcom.ro) Constanta.
Nu stiu ce sa fac,chiar nu mai vreau inca un PC .De un as putea sa cumpar,in Cta.
De 2 ani visez la un mac,si in sfarsit am posibilitatea de a achizitiona unul.Toate bune si frumoase pana ma duc la magazin.
Sunt informat ca nu sunt pe stoc si nici nu au avut,Imacuri quad de 27 “,nici nu au idee cand o sa fie disponibile(apcom.ro) Constanta.
Nu stiu ce sa fac,chiar nu mai vreau inca un PC .De un as putea sa cumpar,in Cta.
Multumesc
nu e vorba de constanta, nici la bucuresti nu il au pe stoc, e un mac foarte scump core i7 si putine sanse sa il vanda asa ca nu aduc decat pe comanda. ce ti s-a recomandat si mai sus, intra pe apcom.ro si fa comanda - e cel mai simplu.
Și eu te sfătuiesc să-l comanzi la București. Fiind cu drum prin Constanța m-am oprit și eu la mall și la standul cu măr. Era un singur băiat aerian rău de tot care nu m-a putut lămuri nici cum îmi dă o tastatură wireless. Sunt slăbuți.
Mda,acum cica sunt pe stoc,minune,peste noapte,dar nu vor sa mai imi faca reducerea de elev. Vi se pare normal?trebuie sa platesc 8.092 lei,nu este corect.
Fa scandal… chiar daca nu rezolvi nimic… te mai descarci. Ideea ar fi sa nu te burzuluiesti la vanzator… poate gasesti pe acolo un sef ceva. Cu cat mai mare cu atat mai bine.
Poate ajungi sa te burzuluiesti la Steve.
Bafta cu Mac-ul
cum adica nu-ti da reducere? ba, pe bune, dupa ani de stat in afara, romania pare cea mai de rahat tara din lumea asta. cum ba sa fi atat de prost si dobitoc incat sa nu vrei sa vinzi, sa nu stii sa faci comert??? o scarba ce ti se face, imi vine sa vomit! da-i drecu de tigani, comanda-ti din strainatate. daca nu vor sa vanda, sa se spele cu ele pe cap. tarani cu spatiu in mol!