Nu de bani e problema, ci de ce exista acolo. Am spus, e ceva personal, pe tine nu te cunosc, nu stiu ce poti sa faci cu el. Si sunt mai multe fisiere.
Și tot nu ne-ai spus de unde e? L-ai primit pe mail? A apărut pe harddisk? Daca da, atunci unde a apărut și când? Ce programe ai folosit înainte sau în timpul în care a apărut? Dacă l-ai primit pe mail, ce client și serviciu de mail folosești? IMAP, POP3/SMTP sau webmail? Dacă webmail, gratuit sau pe bani? Yahoo, GMail, Hotmail? dar cel care ți l-a trimis?
Nu de bani e problema, ci de ce exista acolo. Am spus, e ceva personal, pe tine nu te cunosc, nu stiu ce poti sa faci cu el. Si sunt mai multe fisiere.
Și totuși, este absolut evident că tu nu vei reuși vreodată singur să afli ce este acolo, pe când eu am tot interesul să te ajut și să nu dau informațiile mai departe din moment ce mă plătești .
ce v-am spus eu mai , vrea sa citeasca o arhiva personala , curiozitatea asta ) , cu siguranta ca se poate citi/deschide , acum asta cu “picatul din cer ” a documentului a sunat bine de tot , si noi iti putem sugera echipa IT de la “tradati in dragoste “. Acum serios cum a ajuns in masina ta ? in functie de programul cu care s-a creat , margem pe fir