Merci mult pentru toate aceste informatii, se pare ca lucrurile sunt mult mai simple decat ma asteptam. In principiu, daca nu e ceva extrem de complicat, prefer sa ma implic personal la upgrade-uri; nu doar ca sa salvez niste bani ci mai ales pentru ca nu am incredere in serviciile din Romanica. Intotdeauna m-as intreba daca nu cumva mi-au inlocuit si alte piese cu unele mai vechi sau mai proaste, ori daca mi-au maltratat in vreun fel pretiosul computer. Aici se lucreaza in graba si prost, cu zdrang si trosc, nu cred ca ar avea cineva mai multa grija decat am eu insumi cu bunurile mele. Nu in ultimul rand, ma incearca si o curiozitate sa vad cum arata un MBP la interior. Cum spuneau in prezentare, “in a way I think it is more beautiful internally than it is externally”.
Când mi-am luat eu MacBook-ul, pentru că nu avea decât 1GB de memorie și ăia 2x512, le-am zis că vreau să-mi pună 2x1GB. Când m-am dus să iau MB-ul ei încă nu puseseră memoria deoarece au vrut să desigileze cutia în prezența mea. Și tot în prezența mea au pus și memoriile.