Salut !
Am un MacBook, pe care se mai joaca si fata mea. Si astazi am observat ca in IPhoto am doar imaginile fotografiilor, iar cand dai click pe fotografie, apare un mare semn de exclamare, cum ca fotografia nu mai exista. Am aflat de la fica-mea, ca ar fi sters “ceva” fotografii, dar nu pe “toate”. Ideea este ca nu mai am decat imaginile fotografiilor si nu fotografiile. Bine-nteles ca si cosul a fost golit. Ce posibilitate exista de rcuperare ? A-ti mai facut chestia asta ?
Multumesc de ajutor !!
Se pot recupera fisiere sterse chiar din cos…pentru ca nu cred ca s-a executat coamanda “Secure Empty Trash”.
Exista program pentru asa ceva ..pe viitor recomand Time Machine si User separat pentru fiica ta ,e mult mai sanatos si poti seta si parental lock.
Pentru progra mde recuperare googluiesti sau apare cineva pe forum care foloseste curent asa o aplicatie.
Aici: /Users/your username/Pictures/iPhoto Library, exista, dar problema e ca atunci cand dai click pe o fotografie, in loc vezi fotografia pe tot ecranul, apare un semn de exclamare pe un fond negru.
1.) Quit iphoto
2.) Relaunch iphoto while holding down the key combination below for your version…
- Option + Shift for iphoto 2
- Command + Option + Shift for iphoto 4
- Command + Option for iphoto 5
Și fă fetei contul ei cu background roz cu Barbie și toate jocurile în Dock pe care îl blochezi din parental control.
Când vrea să se joace - să intre pe contul ei - Mac OS X nu e Windows 98 - poate avea mai mulți useri separați care nu își pot șterge unul altuia pozele.