dezamagit de iStyle
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: ORADEA
Macuser din: 19.12.09

Hai ca acuma dupa o lunga paroada incep sa scriu din nou de forum
De vreo 3 zile am fost in cluj in Istyle si mi sa parut destul de….....nici nu poti spune ca e nasol dar nici super dotat
Am vrut sa-mi cumpar cele necesare pentru a putea rezista powerpoin world si toate cele in acel DVD care este super cunoscut.Si ghici???Nu aveau asa ceva am intrebat de noul magic mouse si nici dinacela
Ce incredere sa mai aiba omul in acel magazin??A a macar aveau mace destule necumparate,dar mi-a placut la nebunie ca m-a lasat sa butonez un imac i5 m-ia placut
Ce nu aveau is stoc iarasi SNow leopardu:O:O:OFrate e ceva necesar.domnu deacol mi-a zis ca este 1 saptamana vor primi marfa.Frate e ca si cum nu ai gasi paine la alimentara din colt.E interesant in bucuresti au tot timpu marfa la greu iau in cluj cam varza dar poate am prins eu o zis proasta a magazinului.Si imi placea ce figura era un tip de la intrare avea un powerbook g3 super fainut si ma rugat sa intru sa intreb pe vanzator daca poate sa ruleze leopard pe jucarie.Si am uitat asa ca poate imi raspundeti voi iar eu i voi raspunde prin mail:D:D:D

Semnătură 

iMac 27’‘-i5 quad core
macbook pro 17” core 2 duo 2.8GHz
powerbook g4 12’‘
ifon 3gs:>:>
iPod clasic 80GB
ipod shuffel-first gen
apple TV-first gen

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08
duzzfantasi - 11 Martie 2010 09:40 PM

[...]Si imi placea ce figura era un tip de la intrare avea un powerbook g3 super fainut si ma rugat sa intru sa intreb pe vanzator daca poate sa ruleze leopard pe jucarie.Si am uitat asa ca poate imi raspundeti voi iar eu i voi raspunde prin mail:D:D:D

Nu poate. Pe G3 poate rula maxim Tiger (in cel mai fericit caz).
El de ce n-a intrat sa intrebe? S-a temut de vanzator? smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.12.07
duzzfantasi - 11 Martie 2010 09:40 PM

Hai ca acuma dupa o lunga paroada incep sa scriu din nou de forum
De vreo 3 zile am fost in cluj in Istyle si mi sa parut destul de….....nici nu poti spune ca e nasol dar nici super dotat
Am vrut sa-mi cumpar cele necesare pentru a putea rezista powerpoin world si toate cele in acel DVD care este super cunoscut.Si ghici???Nu aveau asa ceva am intrebat de noul magic mouse si nici dinacela
Ce incredere sa mai aiba omul in acel magazin??A a macar aveau mace destule necumparate,dar mi-a placut la nebunie ca m-a lasat sa butonez un imac i5 m-ia placut
Ce nu aveau is stoc iarasi SNow leopardu:O:O:OFrate e ceva necesar.domnu deacol mi-a zis ca este 1 saptamana vor primi marfa.Frate e ca si cum nu ai gasi paine la alimentara din colt.E interesant in bucuresti au tot timpu marfa la greu iau in cluj cam varza dar poate am prins eu o zis proasta a magazinului.Si imi placea ce figura era un tip de la intrare avea un powerbook g3 super fainut si ma rugat sa intru sa intreb pe vanzator daca poate sa ruleze leopard pe jucarie.Si am uitat asa ca poate imi raspundeti voi iar eu i voi raspunde prin mail:D:D:D

Nu stiu de ce, dar de fiecare data uit de posturile anterioare ale prietenului nostru si ma minunez de stilul unic de a ne impartasi ganduri alese. Nimic nou, totul merge inainte conform planului smile

A

Semnătură 

PowerMac G4
Macbook White 2.16
iPhone 3G/16GB

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

o doamne..nu si tu..
serios..ce are toata lumea cu iStyle.
daca nu va convine ceva faceti si voi o reclamatie prin Mail..c’mon..
si e chiar asa greu sa astepti..7 zile ?!
si inainte sa mergi iti luat 5 minute sa scrii un mail de genu “Buna ziua vreau sa vin la magazin in data de zz.ll.aaaa (..) aveti produsele X,Y,Z ? “
@daniel.t - Alex e foarte prietenos smile ..

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Vienna, Austria
Macuser din: 19.10.08

Eu nu pot să citesc ce scrie duzzfantasi. Se pare că eu nu mai știu limba română curentă...

Semnătură 

Membru retras.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08
hamilton - 11 Martie 2010 10:18 PM

[...]
@daniel.t - Alex e foarte prietenos smile ..

Sunt absolut sigur smile Desi de cate ori am trecut pe acolo, n-am avut ocazia sa-l intalnesc.
M-a intrigat totusi treaba cu omul din fata magazinului, la un pas de fructul cunoasterii (mar, desigur)  tongue laugh

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

Imi place. Mai spune-ne ...

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 17.09.08

De acord cu Aram. Nu pot comenta ca sigur am inteles gresit.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06
Aram - 11 Martie 2010 10:38 PM

Eu nu pot să citesc ce scrie duzzfantasi. Se pare că eu nu mai știu limba română curentă...

E din cauză că ești membru retras și că ți-ai vândut Mac-urile…:)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Poate gresesc dar ma uitam acum o saptamana,poate 2 maxim pe site la iStyle pentru un Magic Mouse si nu aveau pe stoc deloc, a ajuns in stoc ulterior,deci se intampla sa se termine marfa si la magazinele din Bucuresti.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

am vorbit cu Aelx aseară , avea 8 bucati in data când a vizitat Duzzfantasi magazinul

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

cred că cei de la magazin nu au înțeles nici ei ce vorbea duzzfantasi…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

Eu cred ca nici duzzfantasi nu intelegea ce zicea duzzfantasi…

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07

eu mi-am luat jucăria de la istyle cluj ca-n bucuresti nu mai erau mbp, nicăieri!!! așa că probabil depinde și de norocul omului. îl am de 2 ani juma și este ok. singurele vizite la service au fost doar pentru upgrade și o schimbare de baterie.

plus ca-n cluj mai sunt și câteva cârciumi mișto… du-te acolo și bea ceva, nu mai vorbi cu gura plina ca nu înțelege oamenii ce zici
smile

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

Duzz are 13 ani. Nu il putem instiga la vicii.
Promit ca daca apare la magazin cu un buchet mare de flori,
il iert instant si va anunt pe toti.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Pe vanzatorul de la iStyle Cluj, Alex, il cunosc de 15 ani, parca, de cand la el acasa repara mac-uri. Era o alta comunitate in Cluj. Ne stiam cam toti care aveam mac-uri. Aveam sisteme de operare 6.x, ni se stricau dischetele, lucram pe modemuri externe mari cat un LCII.
Dar a fost serviabil intotdeauna. Si acum la 2-3 saptamani cand mai trec pe la iStyle il intreb cate una cate alta si sunt rasplatitit cu raspunsuri coerente si corecte, asa ca duzzfantasi, emite si tu pareri dupa catva ani…

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….