Colaborare pentru grafica 3d
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Arad, Romania
Macuser din: 12.10.05

Caut o persoana cu experienta in grafica 3D si Photoshop, pt realizarea unor randari de cadre statice care sa arate foarte realist.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 21.05.06

Normal mi se pare să dai mai multe amănunte în văzu’ tuturor despre ce și cât de mult e de lucru, că mi se pare posibilă pierdere de vreme să-ți scriem fiecare care e interesat ca să aflăm ce și cum. Asta dacă nu e secret despre ce e vorba. Ce zici?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
bogdan77 - 11 Martie 2010 10:28 PM

Normal mi se pare să dai mai multe amănunte în văzu’ tuturor despre ce și cât de mult e de lucru, că mi se pare posibilă pierdere de vreme să-ți scriem fiecare care e interesat ca să aflăm ce și cum. Asta dacă nu e secret despre ce e vorba. Ce zici?

Ai dreptate Bogdan, am sa revin cu mai multe detalii.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

Randarile de care am eu nevoie ar trebui sa fie similare cu imaginea atasata acestui mesaj.

Exista un set de poze cu diverse canapele, care trebuiesc plasate in diverse cadre.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 14.01.09

“Diversele cadre” trebuie modelate de cel care face randarile sau le ai si pe ele in poze? pentru ca in cazul asta ai avea nevoie doar de cineva care stie compositing smile Daca nu le ai si trebuie modelate atunci e ceva mai complicat…Oricum pentru rezultate bune e nevoie de ceva mai mult decat Photoshop…parerea mea…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
MelQade - 12 Martie 2010 01:22 PM

“Diversele cadre” trebuie modelate de cel care face randarile sau le ai si pe ele in poze? pentru ca in cazul asta ai avea nevoie doar de cineva care stie compositing smile Daca nu le ai si trebuie modelate atunci e ceva mai complicat…Oricum pentru rezultate bune e nevoie de ceva mai mult decat Photoshop…parerea mea…

Materialul initial: sunt doar imagini cu canapelele decupate pe un fundal alb.

Da ai dreptate, probabil o persoana capabila sa realizeze aceste cadre, ar trebui sa aiba si cunostinte de arhitectura si design interior.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

Eh…sa nu exageram. Ideea este ca se poate face doar ca va trebui sa luati in considerare pe cineva care are cunostinte de modelare, rendering si compositing pentru treaba asta smile De cate backgrounduri ati avea nevoie? cate poze finale, in cat timp le doriti si cam ce suma aveti disponibila pentru acest proiect?

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

mai puneti intrebati si pe PM, ca nu e Inchizitie…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti (Iasi)
Macuser din: 18.03.07

S-a atribuit?

Semnătură 

 iMac 20” Intel Core2Duo * 2GB Ram Milk
 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
Din: 

Sincer habar n-am. Persoana n-a mai dat nici un semn…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
qbipq - 23 Martie 2010 10:45 AM

S-a atribuit?

Am discutat cu cineva de pe forum, insa n-as putea spune ca sa atribuit. Eu inca astept mai multe informatii de la clientul final (care se pare ca nu se prea grabeste).

In cazul in care mai sunt si altii interesati de acest proiect, ii rog sa ma contacteze prin PM.

O zi buna