2 din 2
2
DTS to MP3
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 17.09.08
Copilu’ - 04 Octombrie 2010 05:43 PM
iaru - 04 Octombrie 2010 05:40 PM

Cu ce le convertești?
Vezi că, la un program ca MAX se creează un folder propriu în Music. La altele, altundeva. Uită-te în preferințe.

De iTunes e vorba.
Cu celelalte am incercat, dar se aude un bazait indiferent cu ce player incerc sa le ascult.

Aceiasi problema cu iTunes, fisierele mp3 se aud doar fosnet si bazait.
Ma poate ajuta cineva cu cateva instructiuni de convertire functionale? chiar daca e vorba de windows.

Multumesc!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06

Daca e fosnet si bazait ele sunt digital codate…daca ai o statie cu intrari optice poti asculta acele melodii

Verifica mp3 cu inspector si vezi pe cate canale e,la mine asa se aud melodiile capturate de pe cd DTS daca le ascult doar pe MacBook ,dar odata ce ai conectat o statie HiFi prin cablu optic atunci dispare fasaitul si se aud superb in 5.1

De convertit converte chiar iTunes eu nu folosesc altceva

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere
———————————————————-
Apple Home activat,termostate,lumini si senzori

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 17.09.08
PegasosII - 08 Octombrie 2010 12:32 AM

Daca e fosnet si bazait ele sunt digital codate…daca ai o statie cu intrari optice poti asculta acele melodii

Verifica mp3 cu inspector si vezi pe cate canale e,la mine asa se aud melodiile capturate de pe cd DTS daca le ascult doar pe MacBook ,dar odata ce ai conectat o statie HiFi prin cablu optic atunci dispare fasaitul si se aud superb in 5.1

De convertit converte chiar iTunes eu nu folosesc altceva

De obicei le ascult direct in statie, cu cablu FO, cele .wav le decodeaza 5.1, cele convertite in mp3 doar fosnet si bazait atat in statie cat si in boxele laptopului.
Ca sa ma ajut pe mine grin, am atasat 2 poze cu info inainte si dupa conversie.

2 din 2
2