1 din 2
1
Succes deplin! URAAAAAAA!!!!
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Bucurie mare!

Intr-un final glorios, plin de incarcatura emotiva, o firma din Romania ‘Codesgnum’ a reusit cu adanga abnegatie si daruire sa ofere utilizatorilor de iPad, iPod si iPhone un RADIO MANELE. Aplicatia se gaseste numai in apstore si e pe bani.
Foarte important si de remarcat succesul aplicatiei e faptul ca contine 58 (CINCIZECISIOPT) de posturi de radio cu MANELE (Nici nu stiam ca exista atatea)
Iar cea mai importanta realizare a aplicatiei e faptul ca print=o apasare a unui buton poate lucra in backgrouond, ce alte aplicatii similare ale firmei amintite nu permite.

MANEAUA A TRIUMFAT. Astept cu adanca daruire un walpapers pentru iMac-ul meu, daca se poate cu Salam de Slanina

Felicitari din inima celor ce au reusit dupa indelungi lupte cu dusmanii tarii sa realizeze un program luminos pentru a putea propulsa la 8 culcat vanzarile iPod, iPad, si iPhone in randurile gloriasei clase de cetateni ai patrieie noastre in randurile MANELISTILOR.

Asteptam un program care sa imite sunetele scoase de pitzi cand merge la cumparaturi la MAL (malul raului, desigur) sau ring tones (Hai fa, ca uite ce sexi este cu blugii ei pe mineI

E.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.08.08
interesantul - 13 Martie 2010 08:58 AM

Bucurie mare!

Intr-un final glorios, plin de incarcatura emotiva, o firma din Romania ‘Codesgnum’ a reusit cu adanga abnegatie si daruire sa ofere utilizatorilor de iPad, iPod si iPhone un RADIO MANELE. Aplicatia se gaseste numai in apstore si e pe bani.
Foarte important si de remarcat succesul aplicatiei e faptul ca contine 58 (CINCIZECISIOPT) de posturi de radio cu MANELE (Nici nu stiam ca exista atatea)
Iar cea mai importanta realizare a aplicatiei e faptul ca print=o apasare a unui buton poate lucra in backgrouond, ce alte aplicatii similare ale firmei amintite nu permite.

MANEAUA A TRIUMFAT. Astept cu adanca daruire un walpapers pentru iMac-ul meu, daca se poate cu Salam de Slanina

Felicitari din inima celor ce au reusit dupa indelungi lupte cu dusmanii tarii sa realizeze un program luminos pentru a putea propulsa la 8 culcat vanzarile iPod, iPad, si iPhone in randurile gloriasei clase de cetateni ai patrieie noastre in randurile MANELISTILOR.

Asteptam un program care sa imite sunetele scoase de pitzi cand merge la cumparaturi la MAL (malul raului, desigur) sau ring tones (Hai fa, ca uite ce sexi este cu blugii ei pe mineI

E.

Trist…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.03.08

unde e butonul de like? smile)
mă rup de râs aici smile)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: Cluj
Macuser din: 20.12.09

Omul are gusturi dubioase, dar are si dreptate intr-un fel…daca vor creste vanzarile (fireste, nu numai din cauza manelelor) atunci vom fi un punct putin mai important pe harta Apple. Desi chiar e de neconceput un om care asculta manele pe iPod sau iphone…in fine este problema lui particulara.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

cum se numeste aplicatia?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 11.10.05

Aplicatia se numeste “Radio Manele”. Un “goagle” si o sa vedeti. Trist.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

Hai să nu dramatizăm.
CodeSignum este o companie specializată în softuri de iPhone. Oamenii trebuie să facă bani, la fel și majoritatea televiziunilor comerciale. Nu te obligă nimemi să dai banii pe așa ceva sau să dai jos așa ceva. Oamenii trebuie să facă bani și așa știu ei că e ok. În altă ordine de idei această aplicație nu e singura scoasă pe piață de CodeSignum mai sunt câteva, unele le am și eu pe iPhone și-s ok.
Hai să blamăm apple că vinde Salam pe iTunes store… pe bune. Trăim în capitalism și orice oportunitate de a face un $$$ e păcat de a fi pierdută. Nu-i un capăt de țară și nici măcar nu mi se pare mare tragedie.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.11.08

Daca mai era vreun obstacol pentru manelisti sa ne faca de ras in strainatate, cu aplicatia asta s-a cam dus. Ma astept ca in perioada urmatoare sa aud manele si la Paris, si la Viena, si la Munchen, la fel cum le aud in Bucuresti. Nu numai din masina, dar si pe strada, la magazin, la fast-food… Iata cum printr-o idee simpla o sa ne simtim ca acasa pretutindeni pe planeta asta.

Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Replica asta cu “asta cere publicul” nu o inghit in cazul asta.

Sa iti faci cont pe AppStore si sa intelegi cum functioneaza tot ecosistemul Apple nu mi se pare la indemana celor carora li se adreseaza aplicatia.
Poate insa nu citesc eu bine piata (si se pare ca nu deoarece aplicatia am gasit-o inainte de a vedea acest topic, in AppStore intr-una din categoriile speciale, nu mai tin minte care).

Daca ajunge in primele 5 Top Grossing atunci e clar. smile

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: 
grEEnlighter - 13 Martie 2010 01:02 PM

Nu-i un capăt de țară și nici măcar nu mi se pare mare tragedie.

Asa este. O tragedie va fi atunci cand o sa apara pe piata o aplicatie care sa ne zica unde sunt centrele pentru copiii cu handicap, pentru cei bolnavi de SIDA sau pentru persoanele afectate de Sindromul Down, care sa-ti indice un cont bancar unde sa poti dona 5 Euro. Atunci intr-adevar va fi o tragedie (cu toate ca daca ar fi trecut si Parlamentul Romaniei pe acea lista…). Pana atunci, putem merge linistiti in zona Centrelor Comerciale SCS / PANDORF din Viena fara sa ne fie rusine ca suntem asociati cu tiganii veniti din Romania… “să moară tăganu de nu le dăm la temelie pănă știe toți cine sîntem”. Asta este economia de piata, asta este democratia de tip suedez pe care o propavaduia bunicuta. Dar deja sunt off-topic asa ca… bravo lor, baieti destepti, le urez succes si de ce nu, o versiune secunda, imbunatatita… “fără număr”.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06

DA, orice oportunitate de a face un $$$ e păcat de a fi pierdută.
DAR, consider că motoda practică, intrumentele prin care faci acei bani nu sunt întotdeauna de cel mai bun gust și, sincer, nu mi-aș dori să fac bani știind că felul în care îi fac nu este unul ‘OK’.
Întotdeauna, m-am interesat să aflu cum fac unii bani și din ce surse le vin acei bani. De cele mai multe ori, când aflam felul prin care unii fac bani, eram dezamăgit.
Dar în fine, gusturile nu se discută.

Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 15.11.08
sziMac - 13 Martie 2010 09:51 AM

Desi chiar e de neconceput un om care asculta manele pe iPod sau iphone…in fine este problema lui particulara.

De cate ori am auzit din castile clasice Apple manele, casti date la maxim desigur, nu mai spun, sunt peste tot in autobuze, metrou, etc. Tot timpul am crezut ca un manelist care nu stie decat sa intre pe mess si Internet exploiter ii este imposibil sa se descurce in iTunes… m-am inselat.
Faceti domnilor un script ceva ce sterge automat manelele, macar de pe macuri, va rog frumos..

Semnătură 

Setup: cateva produse Apple pe care nu simt nevoia sa mi le afisez aici.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.10.05

Cand aud manele, mor, personal nu imi plac. Poate si fiindca le asociez cu acei conationali ai nostri, mai indieni la origine decat noi.
Dar… socant, dar adevarat.

Lucrez in turism, fac si ghidare, doar cu straini. Ei bine, nu veti crede, dar, daca se aud manele pe undeva, lor (strainilor) le place melodia. Evident ca nu inteleg cuvintele (luckily), dar melodia e frumoasa, zic ei. Greek-Turkish, spun multi.

Si, la o adica, ce e mai horror: o pensiune roz-bombon intr-un peisaj mirific, sau o “pagoda” rroma cu acoperis de aluminiu? (am avut o turista care a gasit un termen super: “hey, see there, another radioactive house!”

Scuze de off-topic, dar nu am vrut sa deschid alt topic la “diverse”, deoarece oricum discutia nu era doar despre aplicatia in sine pentru iphone. Rog moderatorii sa mute, daca e cazul, comentariul meu sau promit sa ma autobanez…

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Sunt curios de vanzari, nu cunosc manelisti si nu-mi dau seama daca sunt niste sarantoci care n-ar da un leu pe ceva nepalpabil, ori sunt niste bastani care arunca banii pe orice.
In rest, ca de obicei, design praf, dar aici avand in vedere natura aplicatiei, se explica.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Am o cunoștință care a încercat să facă un magazin de muzică on-line în România. Omul a făcut cercetări, a vorbit cu oameni din branșă. Ce am aflat de la el - cele mai mari încasări din România le au casele de discuri specializate pe manele. Tot ce se vinde la acele tarabe din piață sunt casete și CD-uri originale. Cetățeanul manelist, dacă vrea să îl asculte pe Guță, în 90% din cazuri cumpără caseta sau CD-ul original. Vânzătorul de la gheretă nu îndrăznește să-l fure pe Guță cu CD-uri contrafăcute. Cetățeanul ne-manelist va lua MP3-urile de pe torrente sau de la un amic sau va cumpăra un CD copiat în 90% din cazuri.
Acea cunoștiință a renunțat la ideea de magazin on-line.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

Sincer nu era decat un pas. Idea in sine nu e decat una aducatoare de venituri si garantat posturile alea de radio sunt pirat!
Pe mine nu ma deranjeaza daca asculta lumea manele in aifon din simplul motiv ca nu are difuzor care sa se auda tare (vezi nokia/sonyericsson). La noi oricum se poarta marca apple la fel precum BMW/Audi, adica “doar ca e de firma” si nici decum datorita performantelor superioare…
Majoritatea detinatorilor de iPhone pe care ii cunosc habar n-au ce poate sa faca telefonul ala (pardon, device)! Insa e cool (si chiar e doar din alte puncte de vedere) si trendy.

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

1 din 2
1