nevrozel, banuiesc ca le pui in folderul FTP > MacUser, nu?
Steji, cand o sa primesti sfaturi despre configurarea ftp, sunt si eu interesat (tii minte cat ne-am chinuit acum ceva vreme sa ne “vedem”...)
Folderul ti-l spune Nevrozel, ca el stie unde le pune. (am schimbat schimbarea, e un user separat “macuser” pe G4 ). Cand o sa-l configurez ca lumea o sa postez toate datele de conectare sa ramana pt. posteritate
nu intra nimeni in biroul tau dar nici netul in calc nu intra. )
sau poate am nimerit eu intr-un moment prost. trag cu 2kb/s si am 3mb banda pe masina asta. sau toata lumea de pe forum trage conferintele…cine stie…
Am inceput sa fac upload pe ftp://macuser:macuser@85.120.181.242:21//Conferinte Apple
E un folder la vedere.
Dupa cate vad eu nu mai e nimic in afara de ce pun eu, decat niste foldere generice goale. Umpleti-le!
)
nu e OS, e Fedora Core 5 usor customizat… am si un macbook. am oprit 1984. sunt f curios sa-l vad, are cumva o tenta orwell-iana? )
dar pe cel din 83 il iau jenant de incet, parca ar fi dialup.
Am mai spus-o (parca tot aici) si o mai repet. Nu stiu de ce luati la viteze d-astea asa mici. Eu descarc cu 1 - 2 Mbps. Poate n-are FiberNetu; peering cu firma de la care luati voi net. va rog pe toti care descarcati de la mine sa postati vitezele ca sa vad si eu daca-i de la mine.
Off topic: Scuze de intarzierea raspunsului, da’ m-am intremat un pic la masa
Urmare a sfatului lui alexei ciprian, am facut un test de viteza download/upload pentru conexiunea la care e legat serverul de FTP. Am folosit serverul din Los Angeles, CA. Rezultate: 3178 kbps - download si 52 kbps - upload.
Dat fiind ca am vazut un folder “FTP” in poza postata de tine, cred ca ti-a tinut minte user/pass-ul de la contul vechi (cel cu care ne-am chinuit noi). Am facut un user nou (un cont de user pe G4) “macuser” cu parola “macuser” (fara ghilimele, pt. nou veniti). Da-i cu “GO” -> “Connect to server” si arde-i noile date de logare (user: macuser, pass: macuser). Este un folder “Conferinte Apple” (sau cam asha ceva).