8 din 16
8
WWDC 2006
  [ Ignoră ]   [ # 106 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06
altero - 12 August 2006 06:12 PM

Bravo, faceti o treaba buna amandoi!

nevrozel, banuiesc ca le pui in folderul FTP > MacUser, nu?

Steji, cand o sa primesti sfaturi despre configurarea ftp, sunt si eu interesat (tii minte cat ne-am chinuit acum ceva vreme sa ne “vedem”...)

Folderul ti-l spune Nevrozel, ca el stie unde le pune. (am schimbat schimbarea, e un user separat “macuser” pe G4 tongue wink ). Cand o sa-l configurez ca lumea o sa postez toate datele de conectare sa ramana pt. posteritate wink

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 107 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

nu intra nimeni in biroul tau dar nici netul in calc nu intra. wink)
sau poate am nimerit eu intr-un moment prost. trag cu 2kb/s si am 3mb banda pe masina asta. sau toata lumea de pe forum trage conferintele…cine stie…

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 108 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

ce inseamna configurare ca lumea ca eu vad ca merge si e de ajuns?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 109 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Am inceput sa fac upload pe ftp://macuser:macuser@85.120.181.242:21//Conferinte Apple
E un folder la vedere.
Dupa cate vad eu nu mai e nimic in afara de ce pun eu, decat niste foldere generice goale. Umpleti-le! smile

[ Ignoră ]   [ # 110 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Sa imi spuna cineva daca le vede. Pana acum nu e decat 1983 gata.

[ Ignoră ]   [ # 111 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Am vazut eu 2 foldere: 1983 si 1984.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 112 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

cam asa arata
http://img212.imageshack.us/my.php?image=1sm3.png

iar in acest moment banda mea arata cam asa
http://img301.imageshack.us/my.php?image=2ew9.png

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 113 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

wtf, de ce nu-mi apar link-urile?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 114 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

http://img207.imageshack.us/img207/9179/3ga4.th.png

poate asa…..

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 115 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

NU mai sariti pe 1984 ca nu e gata. Mai dureaza max 2 ore ca e codat ca naiba. Alexei, ce e frate cu screenshotul ala? Ce OS e acolo?! smile

[ Ignoră ]   [ # 116 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

wink)
nu e OS, e Fedora Core 5 usor customizat… am si un macbook. am oprit 1984. sunt f curios sa-l vad, are cumva o tenta orwell-iana? wink)
dar pe cel din 83 il iau jenant de incet, parca ar fi dialup.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 117 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am mai spus-o (parca tot aici) si o mai repet. Nu stiu de ce luati la viteze d-astea asa mici. Eu descarc cu 1 - 2 Mbps. Poate n-are FiberNetu; peering cu firma de la care luati voi net. va rog pe toti care descarcati de la mine sa postati vitezele ca sa vad si eu daca-i de la mine.
Off topic: Scuze de intarzierea raspunsului, da’ m-am intremat un pic la masa tongue wink

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,

[ Ignoră ]   [ # 118 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Urmare a sfatului lui alexei ciprian, am facut un test de viteza download/upload pentru conexiunea la care e legat serverul de FTP. Am folosit serverul din Los Angeles, CA. Rezultate: 3178 kbps - download si 52 kbps - upload.

EDIT: Cu New York-ul: 4827 kbps / 52 kbps

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 119 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Steji, eu de ce nu vad folderul unde pune nevrozel filmele? Ma leg din Finder, nu imi cere nici user nici parola.

[ Ignoră ]   [ # 120 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Dat fiind ca am vazut un folder “FTP” in poza postata de tine, cred ca ti-a tinut minte user/pass-ul de la contul vechi (cel cu care ne-am chinuit noi). Am facut un user nou (un cont de user pe G4) “macuser” cu parola “macuser” (fara ghilimele, pt. nou veniti). Da-i cu “GO” -> “Connect to server” si arde-i noile date de logare (user: macuser, pass: macuser). Este un folder “Conferinte Apple” (sau cam asha ceva).

Semnătură 

8 din 16
8