...si acum pun niste Jean Moscopol in Music (ma gandesc sa nu punem chestii comune, pe care le putem lua si din alte parti, ca sa nu sufocam degeaba conexiunea).
Pai nu prea aveai cum, ca a fost taticu’ lu’ Gica Petrescu.
Eu am un vinil cu el, care banuiesc ca s-a facut dupa cilindri de ceara, dupa cum se aude. Da’ e misto, e “frantuzit”...
Ar fi bine sa i se explice lui Steji cum sa restrictioneze accesul, ca sa stam si noi linistiti ca nu se baga nici un venetic in ciorba noastra…
Ezakt ceea ce urmaresc si eu . Si, dupa o luna - doua de promo…
OK, OK… Nu sariti toti la gatu’ meu… Mai glumeste si omu’, deh!
Pana vine cineva cu o solutie mai buna, ma gandesc ca poti face asa:
- Folderelor care nu trebuie modificate le schimbi permisiunile in Read only.
- Ca sa nu aiba acces toti gramofonii, schimba parola si da-o doar pe PM si doar cui crezi tu ca e de incredere.
La marele fix… Tocmai am vrut sa schimb parola si nu m-a lasat ca nu eram administrator. Cand mi-a zis Outlook-ul ca am mail nou, vroiam sa-i dau OK la fereastra de log ca admin.
EDIT: Astept sa terminati voi 2. Cei care vor vrea sa se conecteze dupa acest mesaj, vor fi deconectati automat inainte de schimbarea parolei si vor trebui s-o ceara pe cea noua. Cine vrea parola, sa tzipe. EU TRIMIT PM-ul, nu cereti parola cu PM la mine. In acest fel (cerinta “publica”) vor putea si ceilalti sa vada ca cineva vrea parola si o va putea trimite si altcineva care o stie, ca eu poate nu-s asha prompt la un moment dat.