Am reusit si eu sa inregistrez in cele din urma keynote-ul, cu sunet cu tot. Am versiunea de calitate buna, la 480x270 @ 15 fps (asa a fost transmisa de Apple). Daca e cineva interesat o pot uploada undeva dupa ce se termina conversia, estimez un fisier de vreo 300 - 400 MB (“masterul” are 6,8 GB )
Am terminat de vazut keynote… mi s-a parut mie sau la prezentarea TIME MACHINE li s-a blocat iPhoto? funny cum tot dadea Force Quit… si Mailul a facut figuri la deschiderea unui mesaj draft… ii iertam ca e BETA! Win dupa 2 service packuri si sute de updates si tot face d’astea
Oricum… atmosfera mi s-a parut super. Doar ca s-a terminat cam ca Twin Peaks asa…. parca ar mai fi fost loc de ceva!
As fii vrut sa fiu acolo !
PS: link catre keynote: ftp://86.120.10.66 user macuser pass macuser
Am reusit si eu sa inregistrez in cele din urma keynote-ul, cu sunet cu tot. Am versiunea de calitate buna, la 480x270 @ 15 fps (asa a fost transmisa de Apple). Daca e cineva interesat o pot uploada undeva dupa ce se termina conversia, estimez un fisier de vreo 300 - 400 MB (“masterul” are 6,8 GB )
Asteptam cu interes. Ciudat insa ca e numai la 15FPS pt ca cea existenta deja pusa de Stef are 30FPS. Stiu, e diferenta de rezolutie insa totusi…
Asteptam cu interes. Ciudat insa ca e numai la 15FPS pt ca cea existenta deja pusa de Stef are 30FPS. Stiu, e diferenta de rezolutie insa totusi…
M-am uitat si eu de curiozitate, fisierul respectiv are 30 fps, dar uita-te cum se misca, se vede clar ca e la frame rate mult mai mic. Si la mine, dupa ce am terminat encodarea cu ffmpegX, m-am trezit ca filmul are 30 fps, desi ii spusesem clar ca vreau 15 fps. Iar originalul sigur avea 15 fps. Au facut economie la bandwidth. Chiar si asa a mers foarte prost.
Vreau si eu filmul!!!!!!
La Dorutz ftp-ul e gol (nu imi cere nici o parola). La Apple merge ca porcu’, nu imi vine sa dau drumul la Snapz. Prin alte parti nu l-am gasit.
peste vre-o doua saptamani cand se vor mai linistii apele o sa putem trage la o rez mai mare
la mine mergea ca porcu la un streaming de 1 Mbps Cable 640x360/24 FPS (cum il folosesc de obicei) asa ca l-am pus pe 28.8/33.6 Kbps Modem
OK… dupa lupte seculare… in streamul original receptionat ieri de la Apple, spre sfarsit, sunetul are o mica desincronizare fata de imagine. Am reusit sa o repar in After Effects, problema e ca AE exporta rezultatul fie la o calitate jalnica, fie la o marime imensa. Am incercat sa lucrez cu fisierul master in QuickTime - la un moment dat da eroare la export, nu stiu de ce. In final am renuntat si acum uploadez pe serverul lui Dorutz versiunea comprimata cu ffmpegX. La viteza de upload pe care o am eu, va fi gata pe la ora 13:00 Fisierul are 364 MB.