Ati jucat???E genial dar inca nu am aflat inca daca va fi adaptat pentru MAC os!!!!Pacat ca apple nu sa concetrat si asupra firmelor care produc jocururi nu doar asupra celor de la EA sau BLIZZARD
Da, dar parca e putin nedrept pentru ca cei care folosesc macos.Cei care folosesc wondows le pirateaza,nu zic ca nu sunt si piratate pentru mac dar sunt jocuri vechi.Si tot cele mai tari jocuri sunt facute pentru platofram windows .Ar trebui sa sa faca ceva mai ales ca acuma APPLE e destul de cunoscut
Dao noi trebuie sa ramanem la ce ne este permis:).Mai jucam ceva jocru antince are inca mia sunt dragute,mai un wow mai un diablo mai ceva cs dar parca ne saturam de ele.Prin politica asta apple te face sa imi faci o partitie cu windoews doar pentru a te juca si eu zic ca pierd foarte mult:):D:).Poate in viitoru apropiat vom avea si noi parte de aceeasi gama de jocruri si programe ca aceia care gasesc PAINTU ceva genial:))=))
pai astia de la apple au gandit mai simplu: daca vrei jocuri=iti iei consola
macul nu se vrea o masina pentru gaming,nu cred ca asa a fost gandita,tocmai de aceea nu a stralucit vreodata in materie de placi video in configuratie.
Pana porteaza careva jocul asta pe mac delecteaza-te cu Battlefield 1942 care este si mac edition.
Eu sint jucator inrait de BF si joc de multi ani,de cand a aparut primul BF dar bad company nu imi place,e foarte haotic si dispare partea de “team” din el.
L-am cumparat original pt pc versiunea limited dar zace in sertar,raman fidel BF2.
te contrazic acuma cu noul priesct cu INTEl au paci video bune,NVIDIA pe care o am pe macbook pro e super beton dar tot asteptam noile proiescte din viitor care poate vor include si gamingu:)
te contrazic acuma cu noul priesct cu INTEl au paci video bune,NVIDIA pe care o am pe macbook pro e super beton dar tot asteptam noile proiescte din viitor care poate vor include si gamingu:)
crede-ma ca nvidia 9600GT mobile din pro-ul tau e deja o “gluma” in materie de gaming mai ales in Bad Company.Sint multe alte jocuri care ti-ar face placa video sa roseasca in obrajiori.
Ultimele titluri contin o serie de detalii grafice si efecte vizuale care necesita procesare video de ultima generatie,adica nvidia seria GTX200 in sus sau ati HD 57xx in sus.
chipseturi video care probabil vor aparea in configuratii apple abia peste un an,cea mai potenta placa disponibila pentru imacurile noi cu i5/i7 este ati HD4850 care duce ceva dar a ajuns la limita.
Eh, hai să nu disperăm că încet încet răsare soarele și pe strada noastră: mai un Settlers7 cu suport OSX în viitorul apropiat, mai un Steam care vrea să porteze nativ jocuri pentru Mac… O să avem și noi parte de ceva jocuri - mari speranțe îmi pun în cei de la Steam, găsești oferte bune la jocuri mai tot timpul (plus și acele “oldies” care ne plac atât de mult, la prețuri sub 5 euro).
OFFTOPIC: prietene, e ceva în neregulă cu tastatura ta?!? Toate post-urile tale au greșeli de ortografie, și colac peste pupăză mai trebuie să mă și chinui să deslușesc ce-ai vrut să spui…. Spell check, anyone?
Steam nu porteaza, steam e o platforma de distributie. Valve in schimb porteaza titlurile lor(source games:HL2,CSS,Portal,TF2 etc.) pentru OSX. Titlurile alea de 5/10 euroi de pe site-ul steam sunt sau nu compatibile cu OSX de la mama lor, cand au fost dezvoltate.