Localizarea iPhone cu ajutorul softului
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Chisinau
Macuser din: 17.11.09

salut !!! mă ajută cineva? sa apropiat un client de mine și mi sa lăudat că a cadonat soției sale un iphone și are un soft în care introduci imei-ul telefonului și arată cu exactitate unde se află telefonul in mod real ca un fel de GPS, fara de ajutorul operatorilor

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

o fi de la KGB smile)

serviciul Me face asta gratuit daca ai cont .me
daca instalezi programe (adica e al nevestei, pui un program si ala trimite prin net coordonatele GPS) n-ar trebui sa fie mare branza…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Satu Mare
Macuser din: 24.08.09

Da, am citit si eu despre asaceva, exista softuri diferite care fac asta. Eu am incercat asta pe un iphone cu JB si am cautat dupa un prieten in Sibiu si el posesor de iphone si am primit ca si locatie ceva localitate prin cimpurile de linga Satu Mare, iar tipul era in Sibiu.

Poate era nashpa softul.

Dar poate e mai buna localizarea cu mobil.me

Semnătură 

MacBook Pro 13 - mid 2012
apple tv 4th generation
apple watch 42mm
iPhone 6s +
iPad Mini

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06

Mobile.me face asta pentru userii lor,am testat si e al naibi de bun.

Altfel sunt zeci de aplicatii pe AppStore referitor la localizarea unui iPhone (bune pentru parinti sa stie pe unde umbla copii),trebe doar un search adanc acolo

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere
———————————————————-
Apple Home activat,termostate,lumini si senzori

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 19.03.08

intr-adevar mobileme are un serviciu de localizat telefonul. Pe langa asta iti ofera o multime de alte avantaje, poti sincroniza wireless iphone-ul cu computerul, ai un spatiu de stocare online, numit idisk. una peste alta chiar se merita cei 79Euro/an pentru acest serviciu. mai multe informatii despre sistemul de localizare al iphone-ului pierdut gasesti aici: http://www.apple.com/mobileme/tutorials/#remote-wipe

Semnătură 

Get a Mac    

 MacBook Pro 15.4”
iMac 20”
iPhone 3G
iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06

InstaMapper