Salut,
Intentionez sa switchez pe Mac. As vrea sa imi iau un iMac 20” din strainatate (poate cand apare si Leopard, in primavara) impreuna cu AppleCare Protection Plan.
Functioneaza garantia asta in Romania si cine asigura service?
Garantia functioneaza, cu conditia sa pastrezi factura, chitanta sau orice alta hartie care sa arate locul si data cumpararii acelui Mac. (Evident, nu va functiona daca iei un second hand.) Despre garantie discuti cu I.R.I.S., care e reprezentantul Apple in Romania. Vezi la iris.ro si apple.ro
Apple Care Protaction Plan nu este valabil in romania, ci doar in anumite tari (eg. US, UK, JP etc), eu am apple care pe 3 ani dar nu e valabil aici. Doar garantie de 1 an de zile internationala, aceasta e valabila si in Romania.
(Evident, nu va functiona daca iei un second hand.)
Vreau să te contrazic și să-ți spun că lumea asta Mac încă mă mai surprinde, chiar mă uimește. Nu vreau să detaliez ca să nu creez probleme, dar mai ales să nu se spulbere magia. Cand o să-l vad la loc în brațele mele vin cu detalii, până atunci: SH din SH și tot ai reparații gratuite (de la Apple US aprobare). Look maaaa’, no invoice!
Până acum am avut parte numai de experiențe plăcute cu dealerii Apple, și cei din România sunt foarte inimoși, fac un contrast extrem cu restul “comercianților”.
În alte știri: există Macuser(i) (elecronist) care se oferă, încearcă și reusește să te ajute. Gratuit. Și nu vorbesc de de o copie de DVD… (Mulțam om bun!)
Concluzia e simplă, prea simplă să îi mai stric eu vraja enunțând-o, dar cât de bine mă simt în lumea asta! E fantastic!