IPad GPS?
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 14.08.09

In linii mari, din dorinta de a achizitiona un IPad, am poposit pe pagina de pre-order de la Apple unde sunt afisate toate configuratiile..
Initial am decis la un IPad Wi-Fi only(16/32GB). Am facut greseala sa citesc si restul specificatiilor celor doua modele (cu sau fara 3G) si am ramas mai nelamurit decat la inceput.
Deocamdata pe net sunt mai mult speculatii pe marginea dotarilor Ipad, care se prezinta in halul urmator:

IPad Wi-Fi only - 16/32/64 GB - Fara modul GPS, A-GPS doar pe baza de Wi-Fi
IPad Wi-Fi + 3G - 16/32/64 GB - Cu modul GPS, A-GPS Wi-Fi si 3G.

In cazul in care se pastreaza specificatiile de mai sus la data lansarii oficiale, voi opta pentru versiunea Wi-Fi + 3G, dar…. 3G micro-sim?
Hmmmm….

Semnătură 

Apple MagSafe 45W
Apple Usb Cable
Apple Remote Control

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

exista si o intrebare in textul tau?

P.S. Speculatii? pe siteul Apple sunt specificatii tehnice, nu speculatii

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 14.08.09

Din pacate pe site-ul apple se specifica destul de ambiguu faptul ca una din variante ar beneficia de receptor GPS integrat:
Digital compass
Assisted GPS (Wi-Fi + 3G model)
Cellular (Wi-Fi + 3G model)

In textul meu exista doar o intrebare retorica, restul este doar o informatie pentru cei interesati de acest aspect.

Semnătură 

Apple MagSafe 45W
Apple Usb Cable
Apple Remote Control

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 01.08.09
iHybrid - 22 Martie 2010 02:01 PM

Din pacate pe site-ul apple se specifica destul de ambiguu faptul ca una din variante ar beneficia de receptor GPS integrat:
Digital compass
Assisted GPS (Wi-Fi + 3G model)
Cellular (Wi-Fi + 3G model)

In textul meu exista doar o intrebare retorica, restul este doar o informatie pentru cei interesati de acest aspect.

Asisted GPS teoretic inseamna: modul dedicat (chip) cu scopul analizarii datelor date de catre sateliti de pozitionare si un releu GSM apropiat

Semnătură 

Mac, probably the best beer in the world!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

mie nu mi se pare nimic ambiguu, mai ales ca este exact acelsi GPS ca in iPhone…
asisted = GPS normal + partea de asistenta de la turnurile GSM

iHybrid - 22 Martie 2010 01:00 PM

IPad Wi-Fi only - 16/32/64 GB - Fara modul GPS, A-GPS doar pe baza de Wi-Fi

cred ca tu esti cel care induce confuzie. incurci location cu GPS, ia un dictionar daca nu te descurci…

[ Modificat: 22 Martie 2010 03:48 PM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)