dol.ro (http://www.dol.ro/webapp/wcs/stores/servlet/section-Jocuri——11305): Este dar degeaba. Nu exista o sectiune Mac, cu toate ca multe jocuri originale vin in versiuni Mac / PC. Am luat la mana cateva jocuri si am vazut G4/G5 la specificatii, dar nu e o solutie…
Reteaua Diverta: cica ar exista jocuri pentru Mac. In mod specific. Asa am citit pe undeva pe softpedia, anyway, verific si va zic. Macar ofertele ar trebui sa fie competitive.
Pentru amatorii de first person shootere, recomand Sauerbraten. Un download de 300+Mb dar merita. L-am testat pe Mini-ul nevestei (GPU Intel onboard) si a mers brici la rezolutie maxima, full screen.
Acus vine aprilie si se deschide steam4mac. Nu mai bine astepti pana atunci sa iei de la Valve Half Life 2 si suita lor decat sa cotrobaiesti fps-uri obscure ?
Acus vine aprilie si se deschide steam4mac. Nu mai bine astepti pana atunci sa iei de la Valve Half Life 2 si suita lor decat sa cotrobaiesti fps-uri obscure ?
Da, am asteptari mari de la steam. Sunt foarte curios cum o sa mearga pe masinile vechi (G4 de exemplu).
Vă puteți face acum cont gratuit pe On-Live http://www.onlive.com/signup
======
On a PC or Mac:
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Internet Connection: 3 Mbps wired or Wi-Fi connection
Operating System: Windows 7 or Vista (32 or 64-bit) or XP SP3 (32-bit), Mac OS X 10.5.8 or later
Computer: Most PCs and netbooks, all Intel-based Macs
Screen Resolution: 1024x576
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
Internet Connection: 5 Mbps wired or Wi-Fi connection
Operating System: Windows® 7 or Vista (32 or 64-bit) or XP SP3 (32-bit)
Mac® OS X 10.6 or later
Computer: Dual-core PCs, all Intel-based Macs
Screen Resolution: 1280x720
=========
Nu o să meargă strălucit - deocamdată onLive are servere doar în US, dar puteți vedea demo-urile și dacă ne înregistrăm destui din România, poate aduc câteva servere și la noi.
Are cineva idee de unde pot cumpara “Call Of Duty 4 Modern Warfare” pentru mac? asi prefera “Hard Copy” ca Digital Download se gaseste
Multam!
BTW
Va merge Onlive ca eu am incercat cu super teava de net si-mi zice ca am conexiunea prea slaba (am auzit ca se va face un server in europa ... belgia parca… poate atunci sa mearga si la noi )
Până nu se face server mai aproape sau nu se găsește o metodă de a transmite date mai repede decât viteza luminii, poți folosi doar OnLive Viewer pe iPad să te uiti cum joacă alții.