1 din 2
1
Tutoriale iPad
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

tot ce trebuie sa stiti despre iPad inainte sa cumparati unul.

cred ca s-au spulberat cu asta si ultimele mituri legate de ce o sa stie sa faca iPad. Dupa ce am aflat ca n-o sa aiba nici camera nici blabla, nici ghivetă.

link: http://www.apple.com/ipad/guided-tours/

[ Modificat: 29 Martie 2010 06:23 PM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 12.03.10

Nici ghivetă:)))).Păi eu care credeam , că face si cartofi prajiți:(

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06

Eu nu vad ce sa faci cu camera….sa te joci de-a PhotoBooth?
Eu foarte rar folosesc camera de pe MB…nu toata lumea are chef de videochat cand vorbim pe yahoo,skype sau iChat.

Dar vad solutii mult mai interesante pentru Camera..de exemplu un iPhone poate streamui imaginea spre un iPad ,deja am testat o aplicatie din asta intre doua iPhone prin BT

Sistemul de operare isi va spunne cuvantul

Evoluam Evoluam…

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere
———————————————————-
Apple Home activat,termostate,lumini si senzori

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Wow ! Keynote e fun ! Șmecheriile alea cu mai multe degete par utile.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator

nu prea se intelege cum o sa ajunga fisierele pe iPad.
la Keynote zice ca de pe mail si iWork.com, la Numbers zice ca le importi…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

iPhone are deja aplicatia iDisk ,si aceasta ar fi o cale de a aduce fisiere in iPad

Semnătură 

———————————————————-
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
———————————————————-

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 18.04.08

MobileMe pentru iPad are iDisk support. Problema este ca iDisk merge ca pasta de pe netu’ meu de romtelefon, care sta bine cu downloadu’ dar dezastru cu uploadu’. Nici la lucru (cu linie Euroweb, fibra, sincron, SLA, etc) nu am putut folosi iDisk pentru chestii cat de cat serioase. Asa, pe post de stick, de mutat cateva sute de mega de colo-colo merge. Probabil suficient pentru iPad. Dar chestii de genul “eu imi tin muzica in-the-cloud” sunt SF pe infrastructura actuala.

Semnătură 

MacBook Pro 17 “Santa Rosa” /6 GB RAM/500GB Momentus XT/GeForce 8600M GT (Lion)
iPhone 4 32Gb neverlocked | iPad 64+4G stock (iOS 5)

Mini Core Duo 1.83 / 2 GB RAM / 320 GB HDD (Snow)
Lampa iMac G4 17” 1.25 (Leo) + stand iGo
Powermac G4 | 1 Quicksilver + 2 Sawtooth (Tiger) | 2 x Apple Studio Display 15
Powerbook G4 12” Al, 1.5 GHz, 1.25 GB RAM (Leo)
iBook Clamshell Tangerine (9.2.2 + Panther) | Performa 5200 CD (8.1)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Trebuie si reteua sa evolueze..si eu am RDS pe modem ca stau la Casa si uploadul e foarte mic.

Unde este Internet 2?

Semnătură 

———————————————————-
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
———————————————————-

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.02.08
PegasosII - 29 Martie 2010 07:58 PM

Eu nu vad ce sa faci cu camera….sa te joci de-a PhotoBooth?
Eu foarte rar folosesc camera de pe MB…nu toata lumea are chef de videochat cand vorbim pe yahoo,skype sau iChat.

cand vad genul asta de comentarii mor de ras…
Nu mai bine ar fi fost totusi sa existe camera si sa o folosesti doar o data pe luna decat sa nu o ai deloc? La fel si in cazul Flash sau multitasking, dar macar astea nu sunt limitari hardware… cine n-are nevoie de ele sa le dea disable, iar altii care vor mai multa libertate sa le foloseasca cu riscul de a consuma mai multa baterie. Mie imi plac optiunile, nu-mi place sa mi se spuna ce pot sa folosesc sau nu doar pt ca li s-a parut lor ca o sa strice “experienta”.

Sunt curios daca o sa se poata face jailbreak pt iPad, si nu, nu pt a instala aplicatii cracuite, ci pt ca iPhoneul meu jailbreakuit se misca perfect avand multitasking, teme custom si widgeturi pe lock screen. Sau poate iPhone OS 4.0 o sa includa toate astea, desi ma cam indoiesc.

Semnătură 

Macbook Pro 15”  &  iPhone 8Gb

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
BogdanGC - 31 Martie 2010 09:18 AM

Nu mai bine ar fi fost totusi sa existe camera si sa o folosesti doar o data pe luna decat sa nu o ai deloc?

Asta e mentalitate gaunoasa de programator. Hai sa punem de toate una peste alta ca cine stie cand le folosim. Nu e asa. Camera costa. Bani, spatiu si usability. Exista o analiza de cost beneficiu. Sigur, cu un singur evaluator: Steve. Dar pana acum a mers asa pentru Apple.

Camera in fata = trebuie orientata spre fata = tinuta sus = nu poti scrie decat cu o mana pe tastatura (daca n-ai dedicata, cum o sa fie 98% din useri) = scrii in chat incet si esti frustrat = nu merita
cine stie care au fost motivele, dar eu unul n-as plati in plus 20 de dolari pe una. si asta din MBP sta degeaba. daca vreau un chat curat pun camera pe FW.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
huk - 31 Martie 2010 09:46 AM
BogdanGC - 31 Martie 2010 09:18 AM

Nu mai bine ar fi fost totusi sa existe camera si sa o folosesti doar o data pe luna decat sa nu o ai deloc?

Asta e mentalitate gaunoasa de programator. Hai sa punem de toate una peste alta ca cine stie cand le folosim. Nu e asa. Camera costa. Bani, spatiu si usability. Exista o analiza de cost beneficiu. Sigur, cu un singur evaluator: Steve. Dar pana acum a mers asa pentru Apple.

Camera in fata = trebuie orientata spre fata = tinuta sus = nu poti scrie decat cu o mana pe tastatura (daca n-ai dedicata, cum o sa fie 98% din useri) = scrii in chat incet si esti frustrat = nu merita
cine stie care au fost motivele, dar eu unul n-as plati in plus 20 de dolari pe una. si asta din MBP sta degeaba. daca vreau un chat curat pun camera pe FW.

1. Ce legatura are “mentalitatea gaunoasa de programator” cu designul industrial si cu adaugarea unor piese hardware? Camera din iPhone 3GS costa 9.55$, chiar ti se pare asa mult intr-un produs pe care dai oricum o gramada de bani? Pai atata cheltui pe o masa la KFC…

2. asa e, camera trebuie orientata spre fata, dar ar fi folosita in conversatii pe skype unde nu ai nevoie sa tastezi nimic.

si fyi nu sunt programator, sunt designer, iar singura mentalitate pe care o am este aceea de a NU urma orbeste turma si de a NU crede in doctrina pe care mi-o servesc unii si altii.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Camera ar fi chiar o prostie, in primul rand ar trebui sa nu iti tremure mana, sa stai pe loc ... tot felul de inconveniente. Au vazut baietii cum a fost cu camera in spate si in fata, pentru conferinte video, cand au lansat 3g-ul (si cu el o groaza de telefoane nokia cu 2 camere), sa fim seriosi, cati dintre noi am folosit-o? Eu unul pot spune ca am folosit-o odata, in prima zi cand mi-am cumparat n73-ul, asta ca sa vad si eu cu ce se mananca,

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
BogdanGC - 31 Martie 2010 11:07 AM

Camera din iPhone 3GS costa 9.55$, chiar ti se pare asa mult intr-un produs pe care dai oricum o gramada de bani? Pai atata cheltui pe o masa la KFC…

Speram sa nu zici asta… guy Costul pentru Apple e mult mai mare decat pretul piesei, si costul ala se reflecta in pretul final al iPad-ului (incluzand si profit). Pentru o piesa care costa Apple 20 de dolari (hard+soft) profitul o sa fie cat? 4-5 dolari?
Pentru 5 dolari/ipad (5 milioane $ in primul an, 4-5% crestere in profitul estimat) merita bataia de cap? O sa piarda Apple clienti pentru ca nu face profitul ala si nu baga o camera? (O sa) vedem. Pe mine nu m-au pierdut. Imi iau decizia asta singur, nu urmez nici o turma, merci de insulta.

Cat despre Skype… iti lipseste istoria de baza, iPhone OS 101. Apple abiabia permite aceste aplicatii sub presiunile legilor anti-monopol si ATT pe partea cealta. Daca crezi ca Apple si-ar batea cuie in talpa cu o camera ca sa te incurajeze pe tine sa iei un soft free, un plan nelimitat si sa impusti pe la spate carrier-ii… traiesti intr-o lume idilica, departe de realitate. Realitatea e biznis, si Apple face un biznis foarte bun cu iPadurile. Dorintele tale si ale mele sunt irelevante. Si se pare ca protestele Flash si cu camera n-au incetinit vanzarile, ceea ce inseamna ca Apple multumeste foarte multi oameni. Dar nu pe tine. Too bad, boohooohooo…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
huk - 31 Martie 2010 12:17 PM

Cat despre Skype… iti lipseste istoria de baza, iPhone OS 101. Apple abiabia permite aceste aplicatii sub presiunile legilor anti-monopol si ATT pe partea cealta. Daca crezi ca Apple si-ar batea cuie in talpa cu o camera ca sa te incurajeze pe tine sa iei un soft free, un plan nelimitat si sa impusti pe la spate carrier-ii… traiesti intr-o lume idilica, departe de realitate. Realitatea e biznis, si Apple face un biznis foarte bun cu iPadurile.

Frumoasa povestea cu carrierii, Skype si impuscatul pe la spate al carierilor. Dar e gresita. Ai uitat ca iPad-ul nu are functia de TELEFON si nici nu este un produs vandut exclusiv cu abonament la un carrier. Este un device care se poate baza doar pe WiFi pt conectare la net, si nici nu foloseste serviciul de voce, deci carrierul nu conteaza in povestea asta deloc, neavand cum sa impuna restrictii precum in cazul iPhoneului.

Dar tu cunosti mai bine “realitatea biznis”...

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
BogdanGC - 31 Martie 2010 01:29 PM

Este un device care se poate baza doar pe WiFi pt conectare la net

Si pe 3G.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
altero - 31 Martie 2010 01:39 PM
BogdanGC - 31 Martie 2010 01:29 PM

Este un device care se poate baza doar pe WiFi pt conectare la net

Si pe 3G.

stiu, dar nu esti obligat la un contract. Plus ca exista si versiune fara 3G, deci acolo nu ai nicio legatura cu carrierii.

Semnătură 

1 din 2
1

‹‹ IPad GPS?      Review-uri iPad ››