2 din 2
2
Tutoriale iPad
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

S-a mai discutat - cine vrea o tabletă Apple cu Full OSX pe ea și cameră, USB, Firewire, HDD, DVD este liber să cumpere un ModBook smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.02.08
psergiu - 31 Martie 2010 01:56 PM

S-a mai discutat - cine vrea o tabletă Apple cu Full OSX pe ea și cameră, USB, Firewire, HDD, DVD este liber să cumpere un ModBook smile

Cine a zis ceva de full OSX, FW, HDD sau DVD?
E adevarat ca un port usb sau un card reader ar fi fost utile, dar e bine ca macar exista accesorii optionale pentru 60$ in plus.

Ok, imi cer scuze ca v-am stricat discutia cu opiniile mele. I’m out.

Semnătură 

Macbook Pro 15”  &  iPhone 8Gb

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Si de aia Google Voice are aplicatie in iTunes App Store…

“functia de TELEFON” e the money shot…

LE. iPadurile cu 3G in ele nu o sa aiba functia de telefon pentru ca Steva a decis sa scoata optiunea aia din iPhone OS. N-as fi extrem de mirat daca in Cydia o sa apara vreun programel cu care sa poti sa suni de pe cartela ATT sau alta cartela.
Oricum o sa fie, argumentul ca o camera n-ar rani interesele Apple pentru ca iPad nu e un telefon e pueril. Apple isi protejeaza si celelate produse, iar iPadul, cum a zis Steve si se pare ca tot nu-l crede nimeni, e un device intre laptop si iPhone. Vrei telefon cu camera foto, iei ifon. Vrei OS X cu videochat, iei macbook. Asa e azi, maine mai vedem.
Toate comentariile whatif sunt in van. Daca bogdan909 stie cum sa design un iPad mai bun si mai util e foarte rau ca n-o sa-i implementeze nimeni ideea. Acum avem doua versiuni de iPad si putem alege dintr-o oferta limitata. iChat si camera in fata poate o sa vedem in iPhone-ul de la vara daca e cum zice WSJ…

[ Modificat: 31 Martie 2010 04:42 PM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
BogdanGC - 31 Martie 2010 02:09 PM

N-ai deranjat pe nimeni, nu-ti face iluzii. Doar ca prezinti niste argumente foarte slabe, care aduc a struguri acri, si cum nu le poti sustine cu afirmatii mature, iti atragi imediat raspunsuri ferme.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.02.08
huk - 31 Martie 2010 04:48 PM
BogdanGC - 31 Martie 2010 02:09 PM

Doar ca prezinti niste argumente foarte slabe, care aduc a struguri acri, si cum nu le poti sustine cu afirmatii mature, iti atragi imediat raspunsuri ferme.

Glumesti acum, nu?
Ti-am adus argumente solide cum ca AT&T sau alti carrieri nu conteaza in afacerea iPad si nu au cum sa impuna restrictii, asa cum aveai tu impresia ca le stii “dedesubturile afacerii”. Si n-ai avut nici un contrargument real, ai inceput sa vorbesti aiurea. In fine… lasa-ma pe mine sa fiu pueril, tu continua-ti cursul de indoctrinare.

Ah, si Google Voice nu exista in App Store, a fost REJECTED. Asa ca te rog las-o mai usor cu argumentele “mature”

Semnătură 

Macbook Pro 15”  &  iPhone 8Gb

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

BogdanGC - foarte bine smile Nu cumpăra iPad-ul. Iau eu două... smile Și acest topic este despre TUTORIALE iPad - orice altă discuție off-topic aici va aduce un ban. Cine vrea să deschidă un thread nou cu “de ce NU îmi place iPad” sau “Conspirația cu lipsa camerei din iPad” este binevenit - am și eu de spus câteva chestii legate de aceste subiecte.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator
huk - 29 Martie 2010 09:14 PM

nu prea se intelege cum o sa ajunga fisierele pe iPad.
la Keynote zice ca de pe mail si iWork.com, la Numbers zice ca le importi…

iPad supports manual file transfers through iTunes. However, at this moment, it doesn’t work as smoothly as you would expect.

There is a dedicated area at the bottom of the Applications pane (click on the iPad icon inside iTunes to access it) dedicated for this task. On the left side there is a list of all the apps that can support file transfers (not all of them can). Click on one app, and a list with all its documents will appear on the right side.

Using these panes you can easily transfer those documents to your computer and viceversa: It’s a simple drag and drop operation. At least, that’s how the theory goes.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator

Other applications, like Apple’s Pages, Numbers, or Keynote, have to go through an import/export process. I don’t know if this is because the file formats are different, or if the reason is some kind of document processing needed to store the documents inside its internal database. Once I transferred a Pages document into the iPad, it wouldn’t appear directly into the documents selection menu. Instead, I had to use an import button inside that menu, which would “import” the document into the app internal storage database (by the way, it has to be a iWorks’09 document. iWork’08 documents aren’t compatible).

The same process applies to the iPad to computer transfer. From Pages there are three choices to share documents: Email, Upload to iWork.com or Export. The last option will process the document into a native Pages’09 document, which will appear into iTunes’ file transfer area.

It’s not perfect, but it wo

http://gizmodo.com/5508935/ipad-test-notes-how-to-transfer-documents-to-and-from-your-computer

Semnătură 

2 din 2
2

‹‹ IPad GPS?      Review-uri iPad ››